dimarts, 1 de maig del 2012

GOLEJADA DEL CADET "B" DAVANT LA UNIFICACIÓ BELLVITGE (6-0)















RCD Espanyol Cadet “B”: 6 –  U.D. Unificació Bellvitge: 0


L’Espanyol Cadet “B” es va imposar clarament dissabte passat a la Unificació Bellvitge gràcies al bon segon temps realitzat pel conjunt entrenat per Gerard Zaragoza, que al descans guanyava per tan sols un mínim 1-0 en un primer període discret amb molt domini, però poques ocasions de gol. En el segon, l’equip local va acabar golejant sense pietat al conjunt de l’Hospitalet.

Com deia, en el primer temps malgrat el domini absolut de l’Espanyol davant una feble Unificació, aquesta es va defensar bé i no va passar gaires angunies fins que va arribar el gol espanyolista que obria la llauna. Tan sols una bona jugada de Melendo que Adrián Rivas passa per Samu, però la rematada d’aquest quedava invalidada per fora de joc a judici del senyor Triguboff.  Un bon xut de Campuzano va ser blocat pel meta visitant Adrián. Quan el marcador semblava que no es mouria i s’arribaria al descans amb l’empat inicial, mancant tres minuts, una bona jugada de Campuzano per la dreta acaba amb una centrada passada que a boca de gol remata Sergi afusellant al porter visitant.

En el segon temps, l’Espanyol no va donar cap tipus d’opció.  En sis minuts i de manera consecutiva cada dos des de la represa, va convertir un triomf mínim patit i treballat en una còmoda golejada amb un flamant 4-0 que deixava tot sentenciat. Primer, en jugada de Javi Navarro per l’esquerra quan es marxa de dos adversaris, guanya línia de fons, i li dona la passada precisa per que Samu en el bell mig de l’àrea remati al fons de la porteria.

El tercer va arribar després que Pol Mikel en la frontal retallés a un rival i deixés anar un xut creuat que superà al meta de la Unificació. Entre mig, una jugada de perill a càrrec de Pol Mikel va finalitzar amb una centrada xut que amb el peu va salvar el porter. Però l’equip espanyolista havia sortit en tromba i els de l’Hospitalet es veien incapaços de treure’s el domini abassegador de sobre. Alex, des de gairebé trenta metres deixa anar un bon xut que botant a la gespa davant el porter aquest se l’acaba menjant.

L’Espanyol va continuar atacant i Chillón va enviar un autèntic obús fregant el pal dret. Però l’ocasió més clara dels espanyolistes al marge dels gols va ser obra de Samuel Martínez. “Samu” es va marxar de dos contraris, xuta, i el seu remat s’estavella a la base del pal esquerre, es passeja la pilota escopida per la fusta i no acaba entrant.           

Samu, que va fer un gran partit, va obligar a emprar-se a fons al porter de la Unificació en el llançament d’un lliure directe que massa centrat, aquest va treure amb els punys. En el cinquè gol perico  Samu ho va brodar quan una jugada per banda de Pol Mikel acaba amb una passada pel 8 espanyolista, i aquest amb un molt bon toc, envia una vaselina que supera al porter i que el darrer defensor no obté èxit en el seu intent per evitar el gol.

Abans del sisè gol, Sergi va enviar una centrada xut que va sortir fregant l’escaire esquerra, i Santi Ferrer controlant des de uns metres fora de l’àrea, va deixar anar una canonada que es va estavellar al travesser.  Un minut després, el propi Santi va pogué marcar, amb un mà a mà davant el porter de la Unificació, però en aquest partit el davanter centre no va tenir l’encert ni la fortuna d’altres ocasions i la seva rematada va ser rebutjada pel porter, caient-li el refús a Roger Aleu que xuta estavellant el seu remat a la cama d’un defensor. 

Santi tindria la seva tercera  gran ocasió quan en jugada per l’esquerra li envia una precisa passada Erick Jair, controla, supera el darrer defensa xuta fort però poc col·locat i el meta rebutja a còrner.  En aquest llançament de cantonada executat per Campuzano des de la dreta, toca lleugerament el porter però se li cola per l’escaire contraria de la seva porteria, significant el 6-0 que passaria uns minuts després a ser ja definitiu amb el xiulet final del col·legiat. Avui, el conjunt espanyolista s’enfronta a la UB Catalonia, en partit avançat de lliga que donarà començament a les 16:00 hores a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, corresponent a la 28ena. jornada que s’havia de disputar el proper 20 de maig. El col·legiat encarregat d’impartir justícia serà Dídac Martínez Mengual.

  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manuel, Marc Llavero, Joel Riera, Alex, Erick Jair, Marc García, Sergi Santesteban, Samu, Adrián Rivas, Oscar Melendo i Campuzano.
Substitucions: Roger Aleu i Joel Chillón en el primer temps. Després del descans, Pol Agustí (p.s.), Emilio, Pol Mikel, Javi Navarro, Santi Ferrer. Posteriorment (54’ i 56’) van tornar a entrar Campuzano i Sergi per Javi Navarro, lesionat, i per Alex, respectivament.    

UD Unificació Bellvitge: Adrián Martínez, Marc Sabaté, Oscar Suñé, Raul Navarro, Andreu Campderros, Emmanuel Jonatan, Jaume Molina, Albert López, Daniel Fernández, Jacques Matick, i David Alejandro.
Suplents: Kevin Rios, Mario Panadero, Gerard Escribano, Jesús Pagés, Adrià Jaraba, Otman Taouil, i Xavier Civil.

Àrbitre: Daniel Nadir Triguboff. Va mostrar cartolines grogues al local Joel Chillón, m. 31 i als visitants Albert López, m. 15 i Mario Panadero, m. 57.

Gols: 1-0: Sergi, m. 37; 2-0: Samu, m.42; 3-0: Pol Mikel, m. 44; 4-0: Alex, m. 46; 5-0: Samu, m. 63; 6-0: Campuzano, m. 78.

Incidències: Encontre corresponent a la 27ena. jornada de lliga del grup tercer de Preferent Cadet, disputat a primeres hores de la tarda del dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en el seu tercer camp.   A les files del conjunt de Bellvitge, el que va ser jugador del futbol base espanyolista Jacques Mathick “Jack”.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M