dijous, 3 de maig del 2012

QUATRE ALEVINS DE L'ESPANYOL
AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB-12 DE F-8

El seleccionador català, Xavier Ferragut, ha fet pública la llista dels convocats per jugar al campionat d'Espanya que es celebra a Sevilla del 10 al 13 de maig, al camp Mpal. de Tomares. A la llista els clubs que més jugadors aporten son el RCD Espanyol Áleví "A"  i el FC Barcelona (Lucas de Vega, Sergio Gómez, Aranu Coma i Adrià Rojas), amb  quatre cadascun. Destaca la presència de dos jugadors de la UD Cornellà (Yanis núñez i Xavier Galán), i un de la Damm (Aleix Díaz), del Gimnàstic de Manresa (Arnau Giralt), del Gimnàstic de Tarragona (Ricard Sánchez) i del Lleida Esportiu (Joel Baquè).  Els primers rivals del combinat català serà Castella La Manxa, i Canàries.  

Els espanyolistes convocats son:

Manel Martí Marrón (porter)
Sergi Boira Abad  (defensa)
Joan Rojas Castilla  (defensa)
Miguel Martínez Navarro (migcentre)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Una cosa que em sorprende molt al veure el documental de la Força d'un sentimenta va ser veure un xaval ros parlant amb tanta emoció de l'Espanyol i del que era veure el seus idols. Aquell noi si no vaig errat es el jugador Sergio Gomez que avui defensa els colors del Barça. Algú sap que va passaar amb ell? el perque de la seva marxa?
Sergi

Josep Maria ha dit...

Si aquest tema ja va sortir en altre ocasió. Malauradament moltes vegades les decisions no son dels nens... Hi ha casos per tot. Però estem parlant de menors d’edat i ja pot estar el nen ben a gust aquí, amb els seus companys, amb l’ambient perico, que si es posen per davant els diners de tot un FCB, i els pares no vagin sobrats de diners, o siguin realment culers.. poc poden fer els nanos... Hi ha hagut casos de nens que no volien marxar i han sortit plorant... però poderoso caballero es don dinero. De totes maneres no puc parlar d’aquest cas, doncs era jugador que acaba l’edat benjamí si no recordo malament, quan va marxar a l’etern rival i no en se els detalls particulars tot i que efectivament aquesta situació que em comenta no em va passar desapercebuda. En cada cas hi ha o poden haver-hi molts motius, però lògicament es un contrasentit. A la mateixa escola, paguen al RCDE per jugar, quantitat de culers i inclòs malauradament alguns fent ostentació els pares a Sadrià d’emblemes de l’altre club (samarretes o bufandes) i millor no sentir-los parlar... Em pregunto, com a pregunta “impertinent” d’avui ja que surt el tema... Que collons fan a la nostra escola i pagant-li diners al nostre club, si tan barcelonistes son?... Esperen pujar pels equips del futbol base per desprès quan tinguin la primera oferta del seu equip dels seus amors, marxar?...
Bé, deixem-ho per avui. Sempre és i sempre succeeix el mateix. Salutacions.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari Josep Maria. No em puc creure que alguns pares vagina a Sadrià amb samarretes o bufandes del barça. T'imagines que seria si anessis a veure el teu fill al futbol base amb la samarreta de l'Espanyol? tothom et miraria amb mala cara. Son coses que encara els hi permeten, però espero que a la llarga canvii!!
Sergi

Josep Maria ha dit...

El que passa és que tampoc es pot generalitzar i fer de l'excepció norma habitual. Son casos puntuals de gent amb una mentalitat que millor no qualificar. Jo tinc un amic que el seu net juga a l'Escola RCDE i uns pares d'un altre nen company de l'equip li van dir al nen perico en qüestió, en la víspera que el FCB tenia que jugar amb el Manch.Uted. una final de no vull enrecordarme que cosa, si miraria el partit i quan li va dir el nen perico que el volia que guanyès el conjunt anglès, van posar el crit en el cel dient-li a més amb desconsideració si era del R. Madrid... Imaginat com es va posar l'avi amic meu quan va sentir la conversa... Però senyors que esteu a casa de l'Espanyol. Com teniu barra de preguntar-li si el nen és del Madrid, quan lo lógic hauria de ser que sigui del RCDE !!!... Imagineu-vos quina mentalitat la d'alguns pares... Te'ns que ser del FCB, sinó ja ets del Madrid encara que estiguis dins les instal·lacions del RCDE... Com aquestes, moltes més tantes com en vulguis. Ara tampoc son tots ni tothom. Una minoria que malauradament tenim que suportar. Que hi farem!. Al futbol base espanyolista hi ha molt bona gent i molt bons nens majoritàriament.
Salutacions.

Anònim ha dit...

L'Arnau Giralt sembla que serà perico l'any vinent.

Josep Maria ha dit...

Gràcies al darrer comentari per la informació. A veure si es confirma.Salutacions!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M