dimarts, 1 de maig del 2012

EL CADET "A" ES VA PASSEJAR PER BADALONA

CF Badalona: 0- RCD Espanyol Cadet “A”: 8

El Cadet “A” espanyolista va aconseguir diumenge el triomf més contundent del que portem disputat de lliga, superant el 0-5 que havia assolit en Terrassa davant el Jàbac o el 6-1 davant el Premià a la Ciutat Esportiva.

Aquest migdia, a les 12.00 jugarà a Premià de Mar, l’encontre que tenia pendent de la jornada 23 (17/03/2012) i que es va ajornar degut als compromisos del combinat català en el marc del campionat d’Espanya de seleccions territorials sub-18 i sub-16.  el conjunt de García Escribano que des de la derrota en el derbi ja no té altre aspiració que assolir el subcampionat en lluita amb un Nàstic que s’ha despenjat en les darreres jornades, seguirà intentant retallar o en el seu defecte no engrandir, les distàncies amb el líder, lluitant fins el darrer partit.   


Fitxa tècnica:
CF Badalona: Alejandro Pascual, Diego Garzón, Alejandro González, Pol Huerta, Oriol Boter, Sergio Carrillo, Josep Serra, Daniel Altamira, Kilian Vicente i Marc Gual.
Suplents: Adrián Reche, Pablo Trubia (p.s), Edgar Fernández, Sergio Velarde, Ivan Villalba,  David Olid.

RCD Espanyol:  David Pedro, Pablo Maffeo, Iago, Lluis, Aaron, Patrick, Torito, Marc Roca, Eric Gràcia, Andreu, i Ivan Ècija.
Suplents: Solanillas, Pol  Agustí (p.s.), Sandro Gutiérrez, Kike, Sebas, Gamisans i Adrián Rivas.

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo, assistit en bandes per Andrés Barranco Rodríguez i Edgar Boada Hidalgo. Va mostrar cartolina groga al premianenc
Oriol Boter, m. 6.

Gols:  0-1: Iago, m. 23; 0-2: Aaron, m.32; 0-3: Torito, m.38;  0-4: Torito, m.39;  0-5: Sebas, m. 42; 0-6: Iago, m. 51; 0-7: Iago, m.67; 0-8: Gamisans, m. 76.

Incidències: Encontre corresponent a la 27ena. jornada de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat en el Camp del Centenari de Badalona diumenge al matí.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M