dijous, 3 de maig del 2012

L'ALEVÍ "B" GUANYA A GUIAPAVAS (FRANÇA)
UN TORNEIG AMB ANÈCDOTA











fotos: sitte official du Challengue du Printemps Guiapavas.


Campions a Guipavas (Bretanya francesa)

El RCD Espanyol Aleví “B” es va proclamar campió del “TOURNOIS INTERNATIONAL 35è CHALLENGE DU PRINTEMPS” que es va dur a terme a Guipavas, municipi francès dins la regió de la Bretanya, Departament de Finistère, districte de Brest, i capital del cantó homònim.

La principal anècdota és que quan s’estava desenvolupant la fase de grups del torneig, les continuades pluges que van caure ininterrompudament a la Bretanya van fer que el torneig es suspengués. Els organitzadors davant la impossibilitat de dur a terme tal com era previst el torneig (on competien 48 clubs de 10 països) van pensar en que s’acabés en la modalitat de futbol “indoor”. A aquesta proposta van respondre afirmativament 16 equips i es va procedir a continuar el torneig en la manera descrita. Però altre anècdota és que al portal web de l'organització, al RCD Espanyol és refereixen a ell amb una denominació "no gaire" ajustada a la realitat. Qui sigui perico massa sensible, millor abstenir-se de comprovar-ho...

L’Espanyol en la primera fase del torneig havia aconseguit els següents resultats:

RCDE Aleví B – Rouen: 1-1
RCDE Aleví B – La Forest: 4-0
RCDE Aleví B – Nantes: 0-0
RCDE Aleví B – Plouvorn. No es va disputar
RCDE Aleví B -  Coataudon. No es va disputar

Al torneig hi havia clubs de la importància del Olimpyc de Marseille, Lens, Copenhague, Ostrava, Fulham, PSG, Le Mans, Le Havre, Liege, Nancy, París RC, Toulouse, etc. En total 48 clubs repartits en 8 de 6 equips cadascun a la modalitat de lligueta (tots contra tots).

En la modalitat de Futbol-Indoor, els resultats van ser els següents:

RCDE Aleví B - Senec: 3-1
RCDE Aleví B - Nantes: 2-0
RCDE Aleví B - Rouen: 9-0
RCDE Aleví B – Ostrava: 3-1

SEMIFINAL:
RCDE Aleví B – Olimyque de Marsella: 1-1 * pen.3-2

FINAL:
RCDE Aleví B – Yokosuka (JAP): 2-1





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M