dimecres, 23 de maig del 2012

VICTÒRIA DE L'INFANTIL "A"
EN UN PARTIT AMB MOLTES OPORTUNITATS DESAPROFITADES (2-0)

















RCD Espanyol Infantil “A”: 2 – U.D. Marianao Poblet: 0

L’Infantil “A” espanyolista va tancar el campionat amb un triomf sobre el Marianao Poblet en l’encontre disputat dissabte a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. L’equip de Dani Fernández li va costar bastant obrir la llauna tot i disposar de forces ocasions de gol, de les que només dues va pogué materialitzar, en cada un dels dos períodes.

L’Espanyol que necessitava guanyar (o en el seu defecte empatar) per assegurar la segona plaça davant del Cornellà, va sortir fort posant setge a la porteria del conjunt de Sant Boi, però com ha succeït bastant sovint al llarg del campionat amb poc encert cara a porta. Un xut des de la frontal a càrrec de Martí va ser ben blocat pel porter Olmo. Una centrada de Carles Pérez rematada per Nil Ayats, va ser rebutjada pel porter i a boca de canó no va pogué Jesús connectar amb l’esfèrica. L’Espanyol ho provava des de la frontal amb un bon tret de Ferran Barrera que envià a còrner el meta del Marianao.

El domini era absolut per part del conjunt espanyolista que no trobava la manera de perforar la teranyina del conjunt vermell. Carles Pérez aturant molt bé amb el pit dins l’àrea després d’una centrada de César, s’entreté en excés i no pot rematar en condicions donant temps a que taponi un defensor. El propi Carles Pérez ho provaria més tard i altre cop el seu tret acabaria a les mans del meta visitant.

Quan passava de la mitja hora de joc i el partit s’exhauria en el seu primer període, Ferran Barrera per fi encerta amb la porteria rival amb un xut ras que es cola per l’esquerra del porter del Marianao. Instants abans del descans, una bona passada a l’espai a càrrec de Ferran Barrera per Carles Pérez, qui rep i marca, però segons criteri del col•legiat, en fora de joc. En el darrer sospir del primer temps, Martí deixa anar una canonada que treu a còrner el porter del Marianao en una gran intervenció.

El segon temps s’inicia amb cinc variacions en l’alineació espanyolista. Ferran Barrera autor del gol, ho torna a provar amb un llançament creuat que surt per ben poc a l’esquerra de la porta visitant. Els de Dani Fernández van tenir una gran ocasió quan una centrada de César Mont va ser rematada per Carles Pérez, traient un defensor sota pals, concretament el dorsal 4 visitant Campderros. La pilota refusada li cau a Joan qui amb tot a favor xuta fora desaprofitant una gran oportunitat.

Ferran Barrera va estar a punt de fer el segon gol; un llançament seu després de tocar el meta del Marianao s’estavella al travesser prop de la creueta de la porteria rival. Els de Sant Boi es defensaven com bonament podien, ja que l’Espanyol jugava per sentenciar el partit però no arribava el segon gol. Una centrada de César Mont es rematada per Joan engaltant un bon xut de primera que surt fora a l’esquerra. Gran ocasió la que va disposar Adrián Ayala quan va controlar dins l’àrea i davant la mitja sortida del meta, va enviar una vaselina per sobre el travesser. Tampoc Carles Pérez va pogué marcar en aquesta ocasió quan reben en profunditat es va driblar al porter però amb poc angle l’esfèrica va acabar a còrner refusada per un defensor. Aquest servei l’executa Erick Sarmiento i Adrián Ayala tot sol, increïblement remata fora quan ho tenia tot a favor.

Sent el partit un atac i gol continuat, l’Espanyol per fi va pogué fer el seu segon gol que sentenciava el partit. Una penetració d’Erick Sarmiento que arriba fins línia de fons, i assisteix per Joan de la Hoz, qui rematant ras bat al meta del Marianao. Els visitants van tenir una única ocasió en els darrers instants, resolent molt bé el meta Jaime.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Alberto, Gonzalo, Cesar Mont, Cucurella, Carles Torrents, Martí, Jesús, Nil Ayats, Juli, Ferran Barrera i Carles Pérez.
Substitucions: Erick , Jaime (p.s.), Alex Bermejo, Roberto Toro, i Adrián Ayala per Gonzalo, Alberto, Cucurella, Martí, i Jesús, m 36; Joan per Nil Ayats, m. 40; Jordi per Juli, m. 56; Gonzalo i Martí per Ferran Barrera i Cesar Mont, m. 67.

UD Marianao Poblet: David Olmo, Sergi Serrano, Daniel Padial, Marc Campderros, Roger Esteve, Mario Sánchez, Ramesh Alert, Gabriel García, Daniel Fernández, Daniel Gallego, i Eric Merchán.
Suplents: Marc Sadurní, Izan Mompean (p.s.), Albert Victorí, Alex Montero, Javier Villalba, i Sergi Benet.

Àrbitre: Daniel Pozo García, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Ferran Barrera, m. 31; 2-0: Joan, m. 64.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada (30) del campionat de lliga del grup primer de Primera Divisió Infantil, disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ambient agradable, amb estones de núvols i clarianes.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Maria, se sap alguna cosa més dels jugadors que marxaran a finsl de temporada?
Sergi

Josep Maria ha dit...

De moment Sergi, des del club es confia en que no es confirmin les noticies que apareixien als mitjans. Naturalment, a vegades la gent s'ho repensa, i pot variar en un sentit o altre les seves decissions. No estè gens clar que marxin els que va sortir publicat a certs mitjans que marxarien. O al menys aixó és el que segueixen pensant des del propi equip. Temps al temps i ja veurem el que passa. Encara s'ha de disputar el campionat de Catalunya i la il·lusió no pot faltar mai fins que acabi oficialment la temporada. Llavors ja veurem...
Salutacions Sergi!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M