dimarts, 18 de juny del 2013

COPA DE CATALUNYA FEMENINA:
AMB "TITI" A LA BANQUETA, EL FEMENÍ "A",
GUANYA 1-8 A VALLS I ES CLASSIFICA PER SEMIFINALS.









Escola F. Valls Femení: 1 – RCD Espanyol Femení “A”: 8


El RCD Espanyol Femení “A”, amb “Titi” Camúñez a la banqueta, va derrotar a l’Escola Valls Femení (Gimnàstic de Tarragona com a denominació federativa), per 1-8 en el Mpal. del Vilar de Valls, en el que era els quarts de final de la Copa de Catalunya 2013. La competició seguirà amb la disputa de les semifinals i final, com cada temporada abans de l’inici de la temporada de lliga a la màxima competició estatal.  Va ser el darrer partit d’algunes jugadores que no continuaran com els casos de Vanesa i de Willy.

Després de tres rondes eliminatòries prèvies, en aquesta de quarts a partit únic ja entraven els quatre clubs catalans de 1a. Divisió Femenina.  Al marge de l’esmentat Valls Femení-Espanyol,  la resta d’enfrontaments eren els següents:

El Levante Las Planas i el CF Igualada van empatar a dos gols en l’Estadi de Les Comes guanyant per 1-4 als penals el conjunt de Sant Joan Despí, mentre que la gran sorpresa fou l’eliminació del CD Sant Gabriel – tot i que la majoria de jugadores no eren del seu primer equip –  davant l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues a la tanda de penals al Mpal. de les Borges Blanques, en finalitzar l'encontre també amb empat a dos gols.  L’altre eliminatòria que queda pendent de disputar és la que enfrontarà al CE Sabadell amb el FC Barcelona a la Nova Creu Alta, el proper dia 22 de juny.           



Fitxa tècnica:
C. Gimnàstic Tarragona / Valls Femení: Brígida Llevat, Andrea Vernet, Paola Soldevila, Lidia Calderón, Marta Murrian, Carla Ventura, Margarida Méndez, Núria Llop, Maria Barellas, Nieves Martínez i Anna Lizárraga.
Suplents: Patricia Martínez i Lilian Royo.

RCD Espanyol: Mariajo; Núria Mendoza, Marta Torrejón, Vanesa, Sonia Matías; Meseguer, Vilanova; Débora, Monforte, Willy; i Mari Paz.
Suplents: Andrea Pereira, Brenda, Lara, Mireia (p.s.), Carla Cotado, Alba Pomares i Claudia.

Àrbitre: Leminyer Josep Puentes Senan, de la delegació de Tarragona, assistit per Maria Mercedes Martínez Bautista i Andrea Coca Escobedo. Cartolina groga per Monforte, m. 20.

Gols: 0-1: Mari Paz, m. 13; 0-2: Willy, m. 22; 0-3: Débora, m. 29; 0-4: Vilanova, m.34; 1-4: Carla Ventura, m. 72; 1-5: Willy, m.76; 1-6: Mari Paz, m. 79; 1-7: Willy, m. 84; 1-8: Willy, m. 89.

Incidències: Encontre corresponent a l’eliminatòria de quarts de final de la Copa Catalunya Femenina 2013, disputat el passat dissabte a la tarda, a l’Estadi del Vilar de Valls.       






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M