dilluns, 17 de juny del 2013

EL CADET FEMENÍ FA DOBLET PER SEGON ANY CONSECUTIU.
L'UNIC EQUIP PERICO QUE AIXECÀ LA COPA, A VILANOVA

SANTIAGO GARCÍA SUEIRA(8/11/73) ÉS EL NOU ENTRENADOR DEL PRIMER EQUIP FEMENÍ. HA ENTRENAT A EQUIPS FEMENINS DE BASE, AL MAR MENOR DE TERCERA, AL TORRELODONES FEMENÍ DE NACIONAL, LA TEMPORADA 2011/12. NO TÉ CAP EXPERIÈNCIA COM A ENTRENADOR DE LA MÀXIMA CATEGORIA FEMENINA.













RCD Espanyol Cadet Femení: 4 – AEC Manlleu: 1


El conjunt d’Ariadna Ciércoles, es va proclamar ahir tarda, campió de Catalunya en categoria Cadet-Infantil Femenina, al derrotar clarament a l’AEC Manlleu en el que va ser la repetició de la final disputada a Martorell la passada temporada. En aquella ocasió l’equip blanc-i-blau va vèncer al quadribarrat als penals; ahir, en el segon temps, el conjunt perico es va imposar a les osonenques (a les que també va guanyar en lliga per la diferència de l’average general), i va alçar el màxim títol català, en la final disputada al Camp principal dels Alumnes Obrers de Vilanova.       

Ja als primers instants de partit, Sara va envià un llançament que es va estavellar al travesser. Cristina Garriga en jugada individual per la dreta ha culminat amb un xut creuat, avançant a les espanyolistes passat l’equador del primer temps, però tot just abans del descans com no, la golejadora Carla Niubó fidel amb la seva cita amb el gol (124 a la lliga), empatà el partit en enviar un tret a l’escaire de la porteria defensada per Laura Jansà.

En el segon temps, la tècnic de l’Espanyol va donar entrada a la golejadora Irina Uribe, i aquest cop la molletenca tingué més fortuna que el dia anterior amb el Juvenil Femení davant el FCB, i juntament amb les seves companyes, va fer un gran segon temps en el que van superar amplament al conjunt manlleuenc.

Alba García ha avançat a les espanyolistes als tres minuts de la represa, encarrilant l’Espanyol el triomf en una jugada conseqüència d’un servei de cantonada i després de varis remats, Mariona Segalés acaba perforant la porteria. L’Espanyol ja tenia el títol a la butxaca, i s’encarregà de sentencia encara més la final amb un quart gol, que acabà sent producte d’una desgraciada jugada del Manlleu.  En el tram final tot i que l’Espanyol ha tingut ocasions molt clares, com un mà a mà de Cristina Garriga que ha estavellat l’esfèrica al cos de la portera manlleuenca, el marcador ja no s’ha mogut i s’ha arribat als vuitanta reglamentaris amb el triomf 4-1. Segon doblet consecutiu de les d’Ariadna Ciércoles. Felicitats campiones!!!.
     
    

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Laura Jansà, Sara Cruz, Paula Gerbolés, Mireia López, Berta Riera, Andrea López, i Cristina Garriga.
També: Natàlia, Gómez, Irina Uribe, Mariona Segalés, Cristina Chavero, Judith Pérez (p.s.), Alba García i Saray Pérez.

AEC Manlleu: Anna Miró, Ivet Coll, Laia Fernández, Ariadna Llivina, Ariadna García, Carla Niubó i Marina Gómez.
També: Sandra Sola, Bruna Vilamalà i Jordina Colomer.

Àrbitre: Meritxell Bernat Salvat de la delegació de Tarragona, assistida en bandes per Maria Mercedes Martínez Bautista i Mireia Estruga Colen.  Cartolines grogues per l’espanyolista Natàlia Gómez, m. 79 i per la manlleuenca Ivet Coll, m. 32.

Gols: 1-0: Cristina Garriga, m. 21; 1-1: Carla Niubó, m. 39; 2-1: Alba García, m.43; 3-1: Mariona Segalés, m. 49; 4-1: Laia Fernández (p.p), m. 51.

Incidències: Encontre corresponent a la Final del Campionat de Catalunya en categoria de Futbol -7 Cadet Infantil Femenina, disputada en el Camp dels Alumnes Obrers al Complex Parc Esportiu del Garraf a Vilanova i la Geltrú, ahir tarda de diumenge.  



LES MEDALLES, LES COPES,  i  LA CELEBRACIÓ.

El President de la FCF Andreu Subies i el directiu Jaume Plaza han fet lliurament de les medalles, de les copes, lliurant la de campiones de Catalunya a la capitana espanyolista Laura Jansà.  Aquestes son les imatges del triomf espanyolista, únic triomf a Vilanova i la Geltrú.   





















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M