dimecres, 19 de juny del 2013

L'APMAE EN RELACIÓ A LA CAMPANYA D'ABONAMENTS


Abans d’ahir, dilluns 17,  Sentiment Perico rebia una nota informativa a mode de comunicat de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes del RCDE (APMAE) en relació a tot el que van plantejar i el que en pensen, de la campanya d’abonaments 2013/14. A continuació, deixo constància en la seva totalitat del comunicat de l’APMAE.

Barcelona a 17 de juny de 2013

En relació a la campanya d’abonaments 2013-2014 del RCD Espanyol, ens agradaria equivocar-nos, però entenem que, per si mateixa, no ajudarà precisament a assolir els objectius de creixement de la massa social que ens van prometre el President i el seu Consell d’Administració a tots els accionistes.

Valorem positivament les reduccions de preus que s’han aplicat als socis Junior i Infantil. També cal considerar el gest (fet sense gaire convenciment per la seva pròpia limitació en el temps) envers als socis en situació d’atur, una mida que diversos Clubs de la Lliga espanyola porten aplicant unes quantes temporades i que el model de Club de l’APMAE ja recollia fa uns anys. Igualment són ben acceptades tant l’assegurança de desocupació com les avantatges per a determinades tipologies familiars, més per al que apunten podrien arribar a ser que per al que seran realment.

Però no compartim la decisió del Consell d’Administració de no baixar els preus dels abonaments per als socis adults i pensionistes . Amb l’excepció única dels abonats de la Tribuna Presidencial central que gaudiran d’un 5% de descompte respecte a la temporada anterior, excepció que no qualificarem. La dilució general del 3% d’increment de l’IVA ens sembla absolutament insuficient.

En un context de crisi generalitzada al nostre país, quan són molts els Clubs de la Lliga de Futbol Professional que ja han aplicat, o han anunciat que aplicaran, per a la temporada vinent, unes reduccions importantíssimes dels preus dels abonaments en general, des de l’APMAE pensem que el Consell d’Administració del RCD Espanyol hauria d’haver estat més decidit en el seu compromís de vetllar per la solidesa social de la Institució, quantificada aquí i ara en el seu numero d’abonats.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

It surely feels like you're developing through life (as tacky as that looks).
You have Peter Jackson's King Kong and you also don't desire to provide it up for The Night.
They're non-stop and cool, fun action.

Take a look at my homepage: http://newgta4cheats.blogspot.com ()

Anònim ha dit...

Hey there! Do you know if they make any plugins
to assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results.
If you know of any please share. Thanks!

Also visit my blog Gay Dating Chat

Anònim ha dit...

It's really a nice and helpful piece of info. I am satisfied that you shared this
useful info with us. Please keep us informed like this.
Thanks for sharing.

Have a look at my blog post :: online business ideas




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M