diumenge, 16 de juny del 2013

EL BENJAMÍ ACABA 1er DE GRUP, PERÒ...
TINDRÀ AL F.C. BARCELONA COM A RIVAL EN SEMIS

A PARTIR DE DEMÀ DIUMENGE AL VESPRE, TINDREU AMPLIA INFORMACIÓ I REPORTATGE GRÀFIC DE LES FINALS.

CFJ Mollerussa: 0 – RCD Espanyol Benjamí “A”: 6


Segon triomf del Benjamí A espanyolista davant CFJ Mollerussa. Els blanc-i-blaus han assolit la mitja dotzena de gols i han obtingut la classificació per les semifinals. Els de Julián López de Lerma han afrontat un grup bastant assequible, si el comparem amb el Grup D on el Cornellà ha superat al FC Barcelona, Nàstic i Damm. Hat-trick d’Eliseu, que juntament amb Gerard Vilà, Ian i Ismael, han sumat els sis gols dels espanyolistes.


Fitxa tècnica:
CFJ Mollerussa: Sergi Soldevilla, Alejandro Olmos, Aarón Cebrián, Pol Huguet, Gerard Aguilar, Roger García i Adrià Fernández.
També: Pol Simó.

RCD Espanyol:  Marçal; Marc, Ismael, Ian; David; Eliseo i Gerard Vilà.
També: Facundo, Txús, Junior, Jonathan, Sergi i Dídac (p.s.)

Àrbitres: Daniel Galera Serrano, assistit per Oriol Escuder Gómez.

Gols: 0-1: Gerard Vilà, m. 32; 0-2: Ian, m. 43; 0-3: Eliseo, m. 45; 0-4: Eliseo, m. 48; 0-5: Ismael, m. 49; 0-6: Eliseo, m. 49.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada de la lligueta de classificació del Campionat de Catalunya Benjamí, disputat aquest matí de dissabte (10:00h), al Camp 1er. dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú.  
  


RCD Espanyol Benjamí “A”: 7 – CE Vendrell: 0


El Benjamí A espanyolista ha tancat la lligueta derrotant al CE Vendrell de manera rotunda (7-0) i adjudicant-se el triomf en els tres partits disputats.

Però no ha tingut gens de fortuna... doncs en l’encreuament de Semifinals, se les haurà de veure amb el FC Barcelona, (segon del grup D). Els barcelonistes han finalitzat segons (1 derrota, 1 triomf, i 1 empat) empatats amb el Nàstic. Un gol més del conjunt grana davant el Cornellà (2-2),  hagués deixat fora al FC Barcelona. Al final no ha sigut així, i barcelonistes i espanyolistes lluitaran demà a les 09:00 del matí per fer-se amb un lloc a la gran final. El Cornellà, campió del Grup D, tindrà al rival més assequible, el CE Vendrell, precisament.  Per la seva part,  Mollerussa i Tordera (grup C) així com Nàstic i Damm (grup D), queden eliminats.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Dídac; David, Ismael, Ian; Junior, Gerard Vilà i Eliseo.
També: Marçal (p.s.), Marc, Facundo, Txús, Jonathan i Sergi Corbera.

CE Vendrell: Sergi Miquel, Roger Marcé, Pau Coca, Hernán Martínez, Iván Blanco, Adriàn Salguero, i Frank Cortés.
També: Joaquín Barragán, Edgar Lozano, Oscar Grela i Pau Esteve.

Àrbitre: Sergio Castro Sánchez, assistit per Marc Granado González.

Gols: 1-0: Junior, m. 1; 2-0: Gerard Vilà, m. 7; 3-0; Jonathan, m.20; 4-0: Gerard Vilà, m. 24; 5-0: Eliseo, m. 26; 6-0: Junior, m. 34; 7-0: David, m. 35.

Incidències: Darrer encontre de la lligueta de classificació del Campionat de Catalunya Benjamí, disputat en el camp 3r. dels Alumnes Obrers (Complex Parc Esportiu del Garraf) a Vilanova i la Geltrú. El partit s’ha jugat a les 17:40 d’avui dissabte.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M