dissabte, 7 de setembre del 2013

9è PERICONCURS DE LA GPE MANIGUA



Torna el Periconcurs de la GPE Manigua, l’únic “concurs del món sobre la història  de l’Espanyol”. Seran els propers 22 i 29 d’octubre que s’iniciarà amb la fase prèvia a la seu social d’aquesta ambaixada perica a Barcelona, al Carrer Rosselló 501, 1er. 4ta. La fase final tindrà lloc el 5 de novembre al auditòrium de l’Estadi RCDE a Cornellà – El Prat.

Aquesta serà la novena edició d’aquesta iniciativa que va sorgir a la temporada 2002/03. Tret de la temporada en que es va dur a terme l’Aplec de Penyes a Barcelona (2005) i l’any 2010 amb motiu del trasllat i l’estrena de la nova seu social, s’ha celebrat des de les hores fins avui de manera consecutiva llevat d’aquestes dues ocasions per les excepcionals circumstàncies esmentades.   

Enguany, per aquesta edició, s’han introduït canvis importants en el reglamentAquests canvis s’han fet per intentar adequar el concurs a les circumstàncies socials actuals, per dinamitzar-lo al màxim i per evitar accions recurrents en el seu desenvolupament.

El Periconcurs de la GPE Manigua compta amb el suport del RCD Espanyol SAD, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, la Fundació Privada del RCD Espanyol, i l’Agrupació de Veterans del RCD Espanyol. El patrocinador oficial del Periconcurs, és l’Editorial “23 Perico”. Des de Sentiment Perico tindreu l’oportuna i més extensa informació del mateix, així com en el web oficial de la GPE Manigua  www.gpemanigua.com





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M