dilluns, 2 de setembre del 2013

EMPAT DEL JUVENIL DAVANT UN DUR HORTA (1-1)







RCD Espanyol Juvenil “A”: 1 – U. At. Horta: 1

Un Espanyol amb sis baixes per lesió (Domi, Jonathan, Juanan, Marc Roca, Iago, i Ian Pino) s’enfrontà al conjunt de 1a. Catalana de la Unió At. Horta. Per a més inri pel conjunt que dirigeix David Gallego, Carles Soria “Toro” s’hagué de retirar precipitadament després de patir una molt dura entrada, tenint forces dificultats per recolzar el peu a la gespa. Veurem quin serà l’abast de la lesió i des d’aquí desitgem que sigui el menys greu possible pel valent jugador espanyolista.  

L’equip hortenc, s’emprà en diverses ocasions amb extremada duresa tenint en compte que era un encontre amistós i que davant tenia a juvenils. Una bona prova de foc pel jove equip perico per foguejar-se davant un equip ja d’homes fets i drets, però que té aquestes conseqüències col·laterals en un equip que ja té masses lesionats en aquestes alçades de temporada.

El partit començà amb una errada del meta Álvaro que estigué a punt de costar-li car davant Jafar. El xut final de Torito l’atura el porter refent-se de la situació.  Als pocs minuts, l’esmentada lesió de Toro que obligà a Gallego a efectuar la primera substitució donant entrada a Kike.  

Kike també va comprovar ben ràpid que no estaven d’històries els de l’Horta  en altre entrada dura. La primera jugada de perill fou una bona penetració del lateral dret Pol Lirola (ascendeix del juvenil B el que fora titular del Cadet A la passada temporada), passant per la nova adquisició Julio Rey. La centrada del gallec es passeja perillosament sense que Jafar la pogués aprofitar.  La primera acció visitant fou un bon xut que sortí per sobre la porteria defensada per Moha.  Tot just s’esgotava el primer temps, altre entrada molt dura en el mig camp i en banda (sense necessitat) sobre un jugador espanyolista. El col·legiat amb la història que era amistós es deixà les cartolines al vestidor...

En el segon temps Gual ocuparia la mitja punta del conjunt espanyolista i seria el jugador decisiu amb el seu gol. Abans, però, Aarón ho prova amb el llançament d’un lliure directe que col·locat però fluix, obliga a intervenir al meta visitant en una gran acció rebutjant a la seva dreta l’esfèrica quan duia camí de gol.

Aquest arribaria ràpidament en acció personal de l’ex del Badalona Marc Gual. Agafa en la frontal l’esfèrica, retalla i deixa anar una canonada que s’allotja a l’escaire. Imparable.

Però l’alegria durà poc al conjunt blanc-i-blau, doncs cinc minuts després també l’Horta aconseguiria un gol de bella factura després d’una precisa centrada des de la banda dreta que Miguel Rubio d’un bon cop de cap enviaria al fons de la porteria espanyolista superant a Mohamed Chaoui per la seva dreta.

Qui si veuria la cartolina seria Kike – diferent vara de mesurar la del col·legiat – en una entrada forta.  Gual, penetrant, li donaria mig gol al perico extrem de l’Escala, però el seu remat molt desafortunat en aquesta ocasió s’aniria força alt per sobre el travesser.

Bona acció individual de Pol Lirola arribant amb perill i deixant anar un xut que se li anar un pèl massa creuat, a la dreta de la porteria del conjunt de la barriada d’Horta. La millor ocasió, al marge del gol, fou també per Gual. Servei de cantonada executat per Kike, passat, i en el segon pal tot sol Gual remata amb tot a favor, fora.  Una rematada de Lluis de cap incorporat a l’atac fou la darrera ocasió de l’Espanyol en aquest darrer amistós disputat dissabte.
       

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol Juvenil “A”: Moha, Pol, Escoruela, Lluis, Aarón, Moi, Toro, Alfredo, Jafar, Èric Garcia i Julio Rey.
Substitucions: Kike per Toro. En el segon temps (46’) Gual per Eric Gràcia, Traoré per Moi (58’), Borja López i Alán Ávila per Alfredo i Jafar (72’) i Défez i Iván Écija per Julio Rey i Kike (81’).      

UA Horta: Alvaro, Cussó, Raul Barriendos, Jaume, Xavi Valls, Lluís, Joel, Joan Roig, Sergi Arranz, Aleix Vall i Miguel Rubio.

Àrbitre: David López Jiménez.

Gols: 1-0: Marc Gual, m. 49; 1-1: Miguel Rubio, m. 55

Incidències: Encontre amistós disputat el passat dissabte al vespre al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En el segon temps es precisà d’il·luminació artificial. Presenciant l’encontre, la consellera adjunta a la Presidència, Anna Maria Fusté. Temperatura ja força fresca i agradable, sobre tot en el segon temps ja un cop es posà el sol.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M