dimarts, 3 de setembre del 2013

TORNA "LLOBREGAT BLANC I BLAU",
AVANÇANT UNA HORA L'EMISSIÓ


“Llobregat Blanc i Blau” que la passada primavera va complir 10 anys de vida, després del parèntesi estiuenc habitual torna a estar entre nosaltres avui, a través de les ondes de Radio Despí.  El programa que condueix Rafa Aragón enceta avui una nova temporada i ho fa amb una principal i important novetat:

Canviarà l’horari fins ara habitual de 22:00 a 0:00h. pel nou horari de 21:00h. fins les 23:00h. Avançarà per tant una hora, un vell objectiu de molts que per fi s’ha fet realitat. El programa seguirà amb les seves habituals seccions, i també incorporarà una de nova, “El oráculo perico”.

Per tant, cada dimarts podeu sintonitzar un programa 100% perico, fet des de l’altruisme total dels seus participants, pericos de base i del moviment penyístic espanyolista. Qui no pugui sintonitzar Radio Despí (107.2 FM) per tema estrictament tècnic, o per qualsevol altre motiu, ho podeu fer a través del web  www.radiodespi.com  (en directe, o bé programas a la carta), o través del web del programa http://www.llobregatbib.es/ .





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M