dimarts, 3 de setembre del 2013

MERESCUT TRIOMF DEL JUVENIL "B"
EN EL SEU DEBUT, EN UN TREBALLAT PARTIT













RCD Espanyol Juvenil “B”: 4 –  Fundación Privada Hermes: 2


Primera victòria.

L’equip de Sebastián Herrera va aconseguir els seus primers tres punts en el debut de la lliga 2013/14 que tingué lloc la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva davant la Fundación Privada Hermes (que va adquirir el futbol base de la UD At. Gramenet al aprovar-se la venda en assemblea de socis de l’entitat colomenca el passat 25 de juny).  

Els espanyolistes van veure com després d’avançar-se dues vegades en el marcador, el conjunt ara de l’Hospitalet igualava el matx. Molt li costà al quadre perico decantar l’encontre, doncs tot i que en el segon temps va disposar de grandíssimes ocasions de gol, va trigar força en fer el tercer gol que obria el camí del triomf, arribant aquest ja en la recta final del matx, mentre que  la sentència tingué lloc des dels onze metres i en temps d’afegit.

La primera ocasió fou per l’Espanyol amb una rematada de Campu dins l’àrea, molt alta. Als sis minuts, obrí el marcador el quadre local.  El propi Campu envia una canonada a l’escaire. Però l’alegria li dura ben poc al quadre espanyolista doncs Melero se emporta per davant al davanter Mohamed, i Vico Moreno xiula penal a favor dels visitants. Transforma Javier enganyant al meta Rubén, enviant la bola a la seva dreta totalment imparable. 

Després d’un servei de cantonada que es passejà perillosament per l’àrea de Rubén, seria l’Espanyol qui tornaria a posar setge a la porteria visitant. Juan Rosique tindria una gran ocasió rematant tot sol en posició dubtosa i salvant el meta Gardes amb el peu; el refús li cau a Rafael que envia l’esfèrica fora a la dreta.

El 2-1 arribaria després d’un remat de cap del central Oscar Melero incorporat a l’atac. Però altre cop una greu errada sis minuts després, tornaria a situar les taules en el marcador el conjunt de l’Hospitalet. Seria en un llançament de falta lateral a la que Guillem arriba primer que Ruben en la seva sortida i ficant la punta de la bota eleva la bola per sobre del exporter del Real Madrid. Amb aquest marcador s’arribaria al descans.

El primer ensurt seria per la cobertura espanyolista en la represa. Aquest cop Ruben sortiria bé i evitaria el gol en una bona intervenció.  Pogué marcar l’Espanyol en una pilota centrada que pentina Joel i tot sol Juanito, remata a boca de canó però amb la mala fortuna que l’esfèrica s’estavella al pal esquerre.  En un ràpid contracop a càrrec també de l’extrem de Torrevieja, arriba fins línia de fons i la seva centrada es passeja davant Cristopher Chavez sense que l’ex davanter del Tecnofutbol arribés al remat.

El domini perico era total en busca del gol del triomf mentre els minuts anaven passant inexorablement. Campu ho prova amb un xut que atura el porter.  Passada de Campu per Cristopher qui tot sol remata als peus del porter en el mà a mà.  En altre acció de perill, Labiano (que jugà de lateral dret al pujar Pol Lirola al Juvenil A), posa un bon centre per Cristopher i el seu remat després de tocar lleugerament en un defensor, s’acaba estavellant altre cop al pal, sortint a còrner. El meta visitant salvà al seu equip del tercer en el 80’ quan el remat de cap de Cristopher duia camí de gol i feu una intervenció de molt mèrit.

Finalment, i a falta de set minuts pel final, l’Espanyol anota el tercer. Dins l’àrea rep des de la dreta Juan Rosique, mitja volta, i envia un xut ras que acaba dins ajustat a la dreta.  Pogué ampliar la renda Roger Aleu incorporat a l’atac en el 88’ en el servei de cantonada després d’una errada defensiva, però d’esquenes a porta, el seu remat a boca de canó surt per sobre el travesser.

En temps d’afegit, un llarg desplaçament de Labiano per la dreta per la ràpida carrera de Campu. Aquest és a punt de desbordar al darrer defensor i entrant dins l’àrea el defensor visitant el fa caure al veure’s superat en la lluita. El col·legiat no mostra la vermella, però si el penal, que executarà el propi Campu aconseguint el doblet després de llençar el màxim càstig amb suma tranquil·litat i pràcticament sense agafar carrera,  amb el partit ja exhaurit.                        

   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Rubén, Labiano, Erik Sarmiento, Max, Melero, Joel, Rafael, Alex, Adrián Rivas, Campu i Juanito.
Substitucions: Roger Aleu per Rafael, m.46; Cristopher per Adrián Rivas, m. 46; Marc Miquel per Max, m. 56; Marc Manchón per Joel, m.63. Altre suplent: Pol Agustí (p.s.)

Fundación Priv. Hermes: Eric Gardes, Rachid Chekkor, Christian Alarcón, Carlos Hervás, Lluis Gómez, Edgar Fernández, Javier González, Guillem Capellera, Mohamed Ezzarfani,  Sergio Vence i Víctor Pizarro.  
Substitucions: Enric Sánchez per Sergio Vence, m. 66; Carlos Sevillla per Christian Alarcón, m. 73 i Manuel Gallego per Edgar Fernández, m. 83, i Adrián Reche.

Àrbitre: Juan Manuel Vico Moreno, assistit en bandes per Rubén Martínez i Andoni Pino.  Cartolines grogues als locals Juanito, m. 59, Labiano, m. 61 i Manchón, m. 88, i als visitants Víctor Pizarro, m. 85 i Javier González, m.86.

Gols: 1-0: Campu, m. 6; 1-1: Javier González, m. 15; 2-1: Oscar Melero, m. 30; 2-2: Guillem Capellera, m. 36; 3-2: Juanito, m. 83; 4-2: Campu (pen.), m. 92.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil, grup 7è, disputat dissabte a la tarda al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tarda força calorosa, ambient plenament estiuenc. L’equip espanyolista no va pogué comptar per lesió amb el seu capità Oscar Melendo, ocupant la capitania Alex López.

  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M