dimecres, 4 de setembre del 2013

AMISTOSOS DEL PASSAT CAP DE SETMANA;
ELS PARTITS DE L'ALEVÍ "B" ESPANYOLISTA











Doble derrota de l’Aleví B espanyolista, davant dos equips de segon any. A la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l’equip aleví de primer any és entrenat enguany per Julián López de Lerma.

El tècnic extremeny va ser designat per aquesta tasca després d’entrenar la segona volta de la temporada passada al Benjamí A i d'haver ocupat el càrrec de segon entrenador de l'Aleví A. Els responsables actuals del futbol base no van confiar en Xavi Manzano (que va ser acomiadat no de la millor manera, tot i dur forces anys a l’entitat i ser tercer a la lliga darrera de Barça i Cornellà de segon any),  cessant de les seves funcions tot just finalitzar el campionat de lliga passat.   

L’equip espanyolista afronta la nova temporada amb pràcticament tot el bloc de la passada (Benjamí A) tret de dues absències i dues incorporacions.
    
Dissabte, l’equip perico va perdre davant el Mercantil A per 1-3. Diumenge al matí, davant la Damm “B”, l’Espanyol va caure 1-4  (d’aquest partit son les fotografies que s’adjunten al principi acompanyant aquest article).  

L’equip espanyolista debutarà en lliga el proper 21 de setembre en desigual duel davant el FC Barcelona “A” a la C.E. Gamper. 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M