dimecres, 4 de setembre del 2013

TRIOMF CLAR DEL FEMENÍ "B" A LA GUINEUETA

CEE Guineueta “A”: 0 – RCD Espanyol Femení “B”: 4


Encontre amistós disputat el passat dissabte a la tarda al Complex Esportiu de la Guineueta a Barcelona. Sota les ordres del col·legiat Enric Adrover Gonfaus, l’equip de “Titi“ Camúñez afrontà un nou encontre de preparació cara al proper inici del campionat de lliga que tindrà lloc el 15 de setembre davant el filial femení del Transportes Alcaine, a Saragossa.

El conjunt espanyolista arribà al descans amb una clara avantatge de 0-3, gràcies als gols de Haley en rebre en profunditat de Chamarro i finalitzar ella la jugada, d’Andrea Granados en definir després d’una bona combinació i de Yasmina Ferrero en transformar una pena màxima en que fou castigat el conjunt local, que recordem milita a la categoria Preferent Femenina (primera de les categories territorials a Catalunya en futbol femení).

En el segon temps, l’Espanyol encara amplià la seva renda amb un quart gol. El quadre local no acabà el partit amb onze doncs una de les seves jugadores fou expulsada en el tram final del partit, després de que més d’una s’emprés bastant al límit,  tenint en compte que es tractava d’un partit amistós.

L’equip espanyolista bastant minvat en quant a nombre de jugadores per les lesions, afrontà el partit amb només 14 jugadores. L’equip que presentà d’inici “Titi” fou el següent:

Vero; Jas, Chamarro, Mónica Bácter, Mayra; Laura, Eva; Andrea Granados, Yasmina, Altmann; i Haley. En el segon temps van jugar Paula (p.s.), Carla Sagré i Ari Forment..  


. . PRETEMPORADA 2013/14 FEMENÍ "B" RCDE
DIA HORA RIVAL CAMP RESULTAT - GOLEJADORES
7 A 20:00 MORAVIAN COLLEGE C.E. DANI JARQUE 4-1 (Haley, A.Gómez, A.Granados, Marlene)
17A 18:00 C.E. EUROPA L'ÀLIGA (BCN) 0-5 (A.Granados 2. Ainhoa 2, Haley)
25A 10:00 CERDANYOLA FC LA BÒBILA 1-1 (Andrea Granados)
31A 18:00 CEE GUINEUETA Complex Esp. G. 0-4 (Haley, A.Granados, Yasmina F., Ari)





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M