divendres, 27 de setembre del 2013

DIUMENGE, DERBI FEMENI,
I JORNADA DE RECOLZAMENT AL FUTBOL FEMENÍ ESPANYOLISTA


Jo ja el tinc... i tu?...


JORNADA DE SUPORT AL FUTBOL FEMENÍ

Aquest diumenge 29 de setembre, el RCD Espanyol celebrarà una jornada de suport al futbol femení (la podien haver celebrat el dia que van confeccionar el seu reduït pressupost...). Sigui per tant benvinguda aquesta iniciativa de recolzament del futbol femení, en aquestes hores delicades que travessa, a nivell esportiu i econòmic.

La jornada s’iniciarà al matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on l’equip espanyolista jugarà el derbi de lliga amb el FC Barcelona (a la mateixa hora per cert que l’Espanyol B – Levante B). La recaptació serà íntegrament per la secció de futbol femení en una bona idea de l’entitat espanyolista. Tots aquells que no siguin socis, l’entrada valdrà 10 euros.  .

A la tarda, serà també protagonista el futbol femení espanyolista en el duel que el RCD Espanyol enfrontarà al Getafe CF a l’Estadi RCDE a Cornellà-El Prat.  Els fundadors d’aquella incipient secció de futbol femení i jugadores de diverses èpoques rebran també l’homenatge merescut. S’espera per tant, que l’afició respongui,  i ho faci traient-se el carnet de la present temporada del Femení espanyolista, doncs a tal fi s’habilitaran taules en l’exterior de l’estadi. Desitgem que aquest fet faci augmentar els pobre nombre d’associats que té el futbol femení, en aquests moments més necessaris que mai, doncs per exigir resultats... cal primer col·laborar...

Per aquest encontre l’equip blanc-i-blau habilitarà descomptes especials a tots els clubs femenins i nenes i noies que militin en equips femenins i que vulguin estar presents en aquesta festiva jornada. També a la RCDEStil Shop hi haurà descomptes del 5% a totes les persones que presentin el carnet del Femení espanyolista juntament amb el DNI. També les benjamins i les integrants del Juvenil-Cadet  tindran protagonisme en sortir les primeres amb les integrants dels dos equips al terreny de joc, i les segones, al fer de aplegapilotes del partit.

La que fou capitana i referent del futbol femení Lara Rabal, retirada aquest estiu de la pràctica del futbol després d’una vida futbolística lligada per complert al RCD Espanyol, serà homenatjada rebent l’afecte i admiració de la que sempre ha estat la seva afició, i farà també la sacada d’honor d’aquest partit.


Es compleixen 41 anys de futbol femení espanyolista.

Recordem per últim (encara que alguns els hi costi recordar-ho), que el futbol femení espanyolista va néixer en 1972. Va néixer, sota l’aixopluc de la Gran Penya Espanyolista Manigua que fou la única institució que al llarg d’aquells primers anys de vida, els hi va facilitar el seu inici tot just quan l’actitud masclista –ens trobàvem en els darrers anys encara de la dictadura – dels propis dirigents del RCD Espanyol i de la pròpia societat d’aquells temps, els hi van donar l’esquena, desentenent-se per complert d’aquella iniciativa tant malament vista a ulls de tanta gent en aquella època feliçment superada per la història.    







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M