TRIOMF DEL CADET "B" ESPANYOLISTA, (4-1), EN UN PARTIT,
QUE ES REEDITARÀ EN EL DEBUT DE LLIGA

Amistosos:

RCD Espanyol Cadet “B”: 4 – UD Cornellà “B”: 1

Remuntada dels de David Fernández.

Diumenge passat, el Cadet B va proseguir en la seva posta a punt cara al campionat de lliga del grup IV de Preferent Cadet que donarà començament el proper 5 d’octubre precisament davant idèntic rival.  En aquest amistós disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque sota una sofocant calor de ple estiu, l’Espanyol va remuntar el gol inicial dels blanc-i-verds per adjudicar-se un triomf just.

El Cornellà B s’avançà en el marcador tot just en la primera ocasió de que van disposar, als vuit minuts de joc. Fou en un bon contracop amb rematada dins l’àrea elevant per sobre del meta Alex.

Respongué l’Espanyol al gol visitant amb dues clares ocasions per Anglada que no va aprofitar: La primera, després de regatejar al porter visitant, xuta ras però no lo suficientment fort com per evitar que un defensor tregui la bola abans que entri, i la segona, un cop superat també el porter, acaba amb un remat ras que s’estavella a la part exterior de la base del pal dret. Entre mig d’aquestes dues oportunitats claríssimes dels espanyolistes, el Cornellà va tornar a sembrar el pànic en la cobertura espanyolista en un ràpid contracop que aquest cop Alex Vega llençant-se als peus del davanter, evita el segon dels d’El Baix Llobregat.

Dues accions polèmiques passant l’equador del primer temps: En una d’elles, el col·legiat no va voler saber res dins l’àrea del Cornellà d’una caiguda d’un davanter espanyolista, i minuts després xiulà posició antireglamentària de Ferran Brugué en una acció en la que la pilota rematada de vaselina, acaba  dins la porteria del Cornellà.

Al minut vint-i-sis de joc, Anglada assisteix a Brugué, qui dins l’àrea dribla a un defensor i aquest el fa caure. Ara no hi havia cap tipus de dubte. El propi Ferran transforma la pena màxima després que la bola colpegi al pal esquerra, empatant l’encontre.

Només dos minuts després del gol de l’empat, l’Espanyol feia el segon capgirant el marcador. Un gran gol de Guillem Anglada en recollir una pilota sense amo en la frontal i després d’una gran volea a l’escaire, batre al meta del Cornellà.  La rèplica visitant no es va fer esperar, i altre cop Alex evita el gol en una rematada a boca de canó d’un Cornellà que no es rendia.

En el segon temps, cinc substitucions en el quadre espanyolista. Als pocs minuts de la represa gran oportunitat local amb un centre de Fode que remata Ferran Brugué de cap, al travesser. Als 10’ del segon temps, l’Espanyol fa el tercer amb un xut ras des de la frontal a càrrec d’Izan Checa.

L’Espanyol continuà atacant sent ja molt superior al seu rival. Ocasions per Ferran Jutgla per sobre el travesser quan es trobava tot sol, xut ras de Fode que atura bé el porter, una mitja volta d’Anglada des del punt de penal que rebutja com pot el meta del Cornellà, xut de Brugué a mitja alçada que surt llepant el pal dret,  una bona acció d’Anglada retallant dos cops en la lateral dreta i centrant per que Brugué remati d’un bon cop de cap sortint la pilota llepant el pal.   Una passada d’Izan per Anglada estigué a punt de significar el quart, però el remat del davanter centre espanyolista en l’u contra u amb el meta, s’estavella al cos del porter.

En el tram final del partit, Adrián hagué d’intervenir aturant en dos temps en una de les poques aproximacions dels blanc-i-verds. I dos minuts després (75’), Fode obre molt bé per la incorporació de Pau, que de xut ras ajustat a la dreta, aconsegueix el definitiu 4-1.  Com a nota desagradable del partit, un cop finalitzat el mateix, a l’ex jugador espanyolista Juan Fernández, li mostrà el col·legiat cartolina vermella suposadament per alguna cosa que li diria... No hi havia necessitat de descarregar les culpes d’una derrota en el col·legiat i menys en un amistós en el que l’Espanyol fou superior i just vencedor.

RCD Espanyol: Alex Vega, Pau Salvans, Mateo, Alex Cubedo, Arnau, Pol, Ferran Brugué, Guillem Escarrabil, Guillem Anglada, Izán, i Josep.
Segon temps: Adrián, Marc Llinares, Usman, Alex Cubedo, Pau Salvans; Pol, Izan, Ferran Jutgla, Ferran Brugué, Fode i Anglada. Substitucions: Gaku per Brugué, m. 62’; Josep per Anglada, m. 70; Arnau i Mateo per Pol i Alex Cubedo, m. 76.

Àrbitre: Víctor Caballero León.

Gols: 0-1, m. 8; 1-1: Ferran Brugué, m. 27; 2-1: Anglada, m. 29; 3-1: Izan, m.50; 4-1; Pau Salvans, m. 75.

Empat a Girona.

En partit disputat el dia anterior (dissabte 21) a Torres de Palau, el conjunt espanyolista va igualar a tres davant el quadre gironí. Els gols espanyolistes foren aconseguits per Usman, Guillem Anglada i Izan Checa.