dijous, 26 de setembre del 2013

JORNADA NEFASTA PELS ALEVINS ESPANYOLISTES













Jornada per oblidar...

Derrota dels dos alevins espanyolistes en el doble duel davant el FC Barcelona del passat dissabte en l’inici dels respectius campionats de lliga de Preferent Aleví.


RCD Espanyol Aleví “A”: 0 – FC Barcelona “B”: 3


Encontre entre l’aleví A espanyolista i el B culer, ambdós de segon any, disputat el passat dissabte al migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, camp tercer.

Protagonista desgraciat de l’encontre en el seu començament, la col·legiada Ainara Andrea Acevedo-Dudley, que en el primer minut de joc anul·là un gol perfectament legal als espanyolistes. Fou una acció per la dreta de Lucas amb centrada rematada abans d'entrar a l’àrea – en futbol-7 hi ha fora de joc quan és dins l'àrea delimitada per la línia que assenyala aquesta infracció- de Rubén al fons de la porteria blaugrana.

No sabrem mai si aquest gol en cas des ser concedit com a vàlid per la col·legiada (altre que vol fer mèrits davant el senyor Subíes), hagués pogut modificar el transcurs del partit. Semblaria arriscat després d’observar la superioritat barcelonista en el desenvolupament del mateix, afirmar tal suposició, però tothom sap que a vegades una jugada canvia el decorat per complert d'un partit.

Més si després d’aquesta circumstància i d’una mitja volta del propi Rubén que el meta barcelonista amb una gran intervenció evitar el gol local, acaba succeint que el FC Barcelona en la seva primera arribada a l’àrea espanyolista aconsegueix batre la porteria d’Iker.  

A partir d’aquest moment, l’Espanyol desaparegué del partit doncs el Barcelona es vingué amunt moralment fins el punt que tingué dues ocasions molt clares per ampliar el marcador: Una pèrdua en zona defensiva espanyolista provocà un xut de Carmona que s’estavellà al travesser i una acció barcelonista que molt bé Iker intervenint evitant el segon gol visitant.

Però aquest va acabar arribant en el minut 13 (a dos de finalitzar el primer quart) i el partit quedà totalment decidit. De nou el dorsal 7 Raul –un autèntic incordi per la defensa perica – aprofità una bona centrada des de la dreta per marcar de remat dins l’àrea encarant i superant al meta Iker que res va pogué fer per evitar-ho.

En el segon quart, Jordi tingué una bona oportunitat en un bon llançament de lliure directe que surt fregant el travesser. També una rematada de cap d’un jugador local sortí un pèl creuat. Els visitants també tingueren abans del descans l’ocasió per acabar de liquidar el partit però en una doble intervenció ho evità el meta perico.

Als cinc minuts del tercer període, el Barcelona establiria el que acabaria sent resultat final del partit en un ràpid contracop amb remat final de Iker González, ajustat a l’esquerra. El meta espanyolista Darwin (que jugà els dos darrers períodes) evità el quart en una parada en dos temps.  

Tan sols en el darrer període i amb tot decidit l’equip de Xavier Corominas recuperà el bon to, controlant més el joc i arribant fins l’àrea. Amb tot, fou incapaç de perforar la porteria rival malgrat les dues clares ocasions que tingué el davanter centre Jordi. La primera en l’u contra u amb rematada que s’estavella als peus del porter, i la segona per centímetres arribà abans a la bola dividida, el meta barcelonista.  

Dissabte a les 13:00 en el Mpal. del Rieral de Santa Eulàlia de Riuprimer, el Vic Riuprimer haurà de pagar els plats trencats d’una derrota que per l’amplada de la mateixa, per ser a la Dani Jarque i davant el B barcelonista, i sobre tot per la manera en que es va consumar, va fer bastant mal.         


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er Quart: Iker; Lucas, Oscar, Dereck; Gerard; Rubén i Jordi
2n. Quart: Darwin; Joel Bona, Oscar, Eric; Aitor; Nicolás i Augus.
3r. Quart: Darwin; Lucas, Joel Bona, Dereck; Aitor, Gerard; Rubén
Darrer Quart: Darwin; Lucas, Joel Bona, Eric; Gerard; Jordi i Augus.

FC Barcelona: Pol Cordero, Jan Reixac, Víctor Carmona, Iker González, Albert Garrido, Martí Riera i Raul Martínez.
També: Joan González, Oscar Romero, alex Rico, Matías Rafael, Gerard Urbina i Ramon Vila (p.s.).

Àrbitre: Ainara Andrea Acevedo Duley de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Raul Martínez, m. 6; 0-2: Raul Martínez, m. 13; 0-3: Iker González, m. 35.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de lliga del grup segon de Preferent Aleví, disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte. Presenciant l’encontre el Director Esportiu del RCD Espanyol, Oscar Perarnau.    


AQUESTES FOTOGRAFIES PERTANYEN AL PARTIT DISPUTAT A LA DANI JARQUE que acabem d’esmentar àmpliament.  


CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
U.D. CORNELLÀ "B"
3 1 1 0 0 7 1
2
C.F. BADALONA
3 1 1 0 0 7 2
2
C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ
3 1 10 0 72
4
U.E. SANT ANDREU
3 1 1 0 06 1
5
E.C. GRANOLERS
3 1 1 0 0 6 2
6
C.D. SANT GABRIEL
3 1 1 0 05 1
7
F.C. BARCELONA "B"
3 1 1 0 0 3 0
8
F.C. CERDANYOLA VALLÈS F.C.
1 1 0 1 0 1 1
8
DAMM C.F.
1 1 0 1 0 1 1
10
R.C.D. ESPANYOL
0 1 0 0 1 0 3
11
FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA
0 1 0 0 1 2 6
12
C.E. L'HOSPITALET "B"
0 1 0 0 1 1 5
13
C.E. MERCANTIL
0 1 0 0 1 2 7
13
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
0 1 0 0 12 7
15
U.E. MOLLET C.F.
0 1 0 0 1 1 6
16
CENTRO EUROPEO TECNOFUTBOL
0 1 0 0 1 1 7


FC Barcelona “A”: 6 – RCD Espanyol Aleví “B”: 0


Mentre l’Aleví A espanyolista queia a la Dani Jarque al migdia, unes hores més tard ho feia més amplament el conjunt entrenat per Julián López de Lerma, per un rotund 6-0 a la Ciutat Esportiva Gamper a Sant Joan Despí.

En aquest encontre si que al menys val com a excusa allò que tant els hi agrada a alguns utilitzar quan es perd o quan no hi ha excusa que valgui,  que el rival era format per nens un any més grans que els nostres. En aquest cas si que era la pura i dura realitat, fet que no hauria d’amagar tampoc la diferència de pressupost i qualitat entre ambdues entitats.  

Per tant, oblidar el més ràpidament aquest “accident” i a centrar-se en el proper encontre dissabte (13:00h.) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant el Jàbac Terrassa.


Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Eric Mourín, Antonio Roca, Biel Farrés, Moriba Kourouma, Haitam Abaida, Roberto Navarro i Pablo Moreno.
També: Marc Alegre, Fodé Fofana, Kays Ruíz, Ricard Cartañá, i Pau Sánchez (p.s.)

RCD Espanyol: Marçal;  Marc Pubill, Ismael, Sergi Corbera; Txús i Junior; i Eli.
També: Dídac (p.s.), Facundo, Ian, Gerard Anguita, i Gerard Vilà.

Àrbitre: Pablo Redondo García, de la delegació del Baix Llobregat. Una única cartolinga groga pel jugador espanyolista Marc, m. 59.

Gols: 1-0: Roberto Navarro, m.4; 2-0: Moriba Kourouma, m. 12; 3-0: Pablo Moreno, m. 46; 4-0: Antonio Roca, m.46; 5-0: Kays Ruíz, m .55; 6-0: Pablo Moreno, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del campionat de lliga del grup primer de Preferent Aleví, disputat la tarda de dissabte a la C. Esportiva Gamper a Sant Joan Despí.


 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
U.D. CORNELLÀ
3 1 1 0 0 12 0
2
F.C. BARCELONA
3 1 1 0 0 6 0
3
C.E. MANRESA
3 1 10 0 52
4
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
3 1 1 0 04 1
5
CLUB ESCOLA F. GAVÀ
3 1 1 0 0 4 2
5
C.E. L'HOSPITALET
3 1 1 0 04 2
7
DAMM C.F. "B"
3 1 1 0 0 3 1
8
U.E. SANT ANDREU "B"
3 1 1 0 0 3 2
9
VIC RIUPRIMER REFO F.C. "B"
0 1 0 0 1 2 3
10
F.C. SANT CUGAT ESPORT
0 1 0 0 1 2 4
10
C.D. SANT GABRIEL "B"
0 1 0 0 1 2 4
12
C. GIMNÀSTIC MANRESA
0 1 0 0 1 1 3
13
C.F. JUNIOR
0 1 0 0 1 2 5
14
F.C. SANTBOIÀ
0 1 0 0 11 4
15
R.C.D. ESPANYOL "B"
0 1 0 0 1 0 6
16
C.F. IGUALADA
0 1 0 0 1 0 12


3 comentaris:

Anònim ha dit...

En relació al partit de l´aleví A... que hagués passat si els aliats no haguessin desembarcat a Normandia? que hagués passat si el timbaler del Bruc no hagués tocat el timbal? que hagués passat si l´exèrcit republicà hagués guanyat la batalla de l´Ebre?... ben cert es tot el que dius amic Josep Mª, com també es ben cert que determinats fets han marcat la història... i el gol que ens anul.len, clarament legal i que ningú va protestar a la banqueta culer (solsament l`arbitre el va pitar, ni tan sols va ser pressionada per la banqueta per fer-la dubtar), i el posterior gol culer dos minuts després, van minar enormement la moral dels nostres petits, que fins al moment tenien al FCB tancat dins el seu camp....
Per tant, des d´aquí només ens queda "agraïr", un cop mes, a la que es va comentar a sadrià havia estat formant part de l´atletisme del FCB, que esdevingués part de la història, evidentment, i com sempre, a favor del nacionalsocialisme culerià.
ANIMS ALEVI A I VISCA EL RCDE.

chus ha dit...

En relación al partido del alevin B, solo comentar que los niños aguantaron como jabatos. En el descanso el resultado era de 2-0, y al inicio del último cuarto de 3-0, pero fisicamente se nota ese año, y mas con niños traidos de todas partes del mundo(Francia,Holanda..) y de España ( Pamplona y Granada este año).Al final no se pudo hacer más pero los jugadores lo dieron todo y la sensacion era bastante mas buena en la afición perica que en la culé.Sinceramente creo que esperaban una mucho mayor goleada.

Anònim ha dit...

Pues este colegiada AINARA ACEVEDO ya esta en 1 CATALANA. Y hace solo dos-tres temporada que pita!!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M