diumenge, 22 de setembre del 2013

CAU EL FILIAL A LLAGOSTERA, DESPRÉS DE SITUAR-SE
DOS COPS PER DAVANT EN EL MARCADOR (3-2)

UE Llagostera: 3 - RCD Espanyol “B”: 2


Dues avantatges espanyolistes han sigut remuntades per un Llagostera que s’ha acabat fent amb els tres punts en joc davant un Espanyol B que ha sucumbit en un segon temps en el que els locals han capgirat el marcador. Els de Márquez –que només han vençut un encontre dels cinc disputats- han tornat de buit a Barcelona després de jugar un bon primer temps i caure davant la major empenta dels locals en el segon.

S’avançà el quadre perico amb un gran gol de Xavi Puerto en empalmà un fort tret a la sortida d’un servei de cantonada. Diverses ocasions clares de gol per part d’ambdós conjunts fins que s’entrà en el tram final del primer temps. Llavors, els locals establirien les taules en el marcador quan Enric Pi abans del descans anotà amb una canonada des de la frontal que acabà a l’escaire de la porteria defensada per Pau.

Novament s’avançà el conjunt entrenat per Manolo Márquez quan Lobato comet falta dins l’àrea a un minut del descans. Usón Rosel assenyala pena màxima que s’encarrega de llençar Canario, rebutjant Moragón, i altre cop el jugador de Palència remata afusellant, ara si, al meta de la Llagostera.   

Però poc li durà l’alegria als espanyolistes doncs a la represa, ben ràpid establí de nou la igualada al marcador Nuha per part local. Ha estat en un servei de cantonada executat per Piti, que Nuha remata de cap en mig d’un munt de jugadors. Aquest gol donà ales a una Llagostera que acabaria fent el tercer vint-i-un minuts més tard mitjançant un tret de Pitu superant Pau,  després d’una obertura de Pere Tarradellas. El conjunt gironí superior en aquest darrer tram de partit, ha pogut fer el quart amb una rematada de Salva en rebre de Nuha, que s’ha estavellat a la fusta de la porteria espanyolista.     


   
Fitxa tècnica:

UE Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Lobato, Enric Pi, Tito, Álex Cruz, Jordi López, Salva, Fullana i Pere Tarradellas.
Substitucions:  Pitu per Tito, m. 46; Nuha per Álex Cruz, m. 46;  Barnils per Jordi López, m.88. Altes suplents: Nico Ratti (p.s.) i Óscar Álvarez.

RCD Espanyol B: Pau, Pere, Rubén Duarte, Raíllo, Ferran, Héctor, Paul Quaye, Clerc, Jairo, Canario, i Xavi Puerto.
Substitucions: Borja per Clerc, m. 64; Joan per Paul Quaye, m.73; Aday per Jairo, m. 76.  Altres suplents: Koke (p.s.) i Eric Bertrand.  

Gols: 0-1: Xavi Puerto, m.17; 1-1: Enric Pi, m.41; 1-2: Canario, m.44; 2-2: Nuha, m. 47; 3-2: Pitu, m.68.

Àrbitre: Sergio Usón Rosel, del comitè aragonès. Ha mostrat cartolines grogues als locals Lobato, m. 65, Jordi López, m. 74 i Fullana, m. 88, i per part espanyolista a  Ferran, m. 63 i  Héctor, m.89.  

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona Divisió “B” al Municipal de Llagostera. En les files locals varis jugadors amb passat espanyolista: Juan Lobato Lobato, Alberto Ortíz Moreno ”Tito” i Pere Tarradellas.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M