dimarts, 24 de setembre del 2013

LA GPE MANIGUA A LA 18na. MOSTRA D'ASSOCIACIONS
A LA PLAÇA CATALUNYA DE BARCELONA














(Plaça Catalunya de Barcelona: Josep Maria)


La Manigua posant una "pica en Flandes", a la Plaça Catalunya de Barcelona. 

A la XVIII Mostra d’Associacions que ha tingut lloc per les festes de la Mercè a la capital de Catalunya, la GPE Manigua ha estat present amb un estand com ve sent habitual cada dos anys, en les tres sessions en que s’ha desenvolupat aquest esdeveniment; dissabte, diumenge i avui dimarts, festivitat de la Mercè.  

Enguany ha adquirir un to reivindicatiu amb la campanya “Prou de Colonades, prou de collonades grotesques en una societat plural” en directa al·lusió a l’ocurrència infame de disfressar el monument de Colon amb el que tots sabeu.

Durant aquest tres dies, un cop més el “Pericu” - la mascota del RCD Espanyol- , ha sigut el protagonista de grans i petits, on tothom que ha volgut s’ha pogut fotografiar amb el popular perico sense distinció de raça, sexe, edat, o colors esportius. A més, el temps ha acompanyat aquests díes amb un temps estiuenc tot i trobar-nos ja a la tardor, i amb l’excepcional marxa esportiva del primer equip del RCD Espanyol.

Al marge de penyistes d’altres ambaixades periques, socis i seguidors espanyolistes i públic en general que han anat passant pel lloc, i de la pròpia junta directiva de la penya amfitriona presidida per Daniel Bosch,  cal fer menció la visita aquesta tarda a  l’estand de la GPE Manigua de la consellera adjunta a la Presidència del RCD Espanyol Anna Maria Fusté, així com al matí, del conseller Jordi Puyaltó i del responsable de relacions amb les penyes del RCDE, Jaume Martínez.  

Presència massiva dels membres de la junta directiva de la Federació de Penyes del RCDE encapçalada pel seu president Alberto Ariza, (dissabte), i dels vicepresidents Alfred Puig (diumenge), Araceli Pérez (avui), així com Salvador Fosas (dissabte), Josep María García Planas, i Xavi Edo, aquests darrers han visitat aquesta tarda l’estand.  També han estat avui presents el director de l’editorial 23 Perico, Sergio Fidalgo, i els que foren President i Secretari de l’extingida Associació d’Esports Blanc i blau-Pro Seccions, Joan Calero i Vicens Piera.       
        
Com a foto per la història d’aquesta ambaixada perica, la que va tenir lloc dissabte amb la presència de quatre presidents d’aquesta entitat: Santiago Farré, l’actual Dani Bosch, Jordi Llopis i Martín Cañadas (darrera foto) 

I el senyor Trias?...

Altre de les curiositats a tenir en compte, la no presència del Alcalde de Barcelona, senyor Xavier Trias. Estava anunciada la seva habitual visita als diversos estands el passat diumenge. Finalitzà l’horari en que l’estand havia de romandre obert, sense que la seva presència fos una realitat; però no era pas gaire lluny, doncs es trobava al centre de la Plaça on s’estava duent a terme una interpretació de sardanes, i tot just quan acabà de sonar els Segadors, marxà amb el seu sèquit. Avui també se l’esperà per recordar-li que els monuments de la ciutat no son exclusivitat de cap entitat privada ni per la força dels vots ni dels diners de Qatar, ni de Nike, ni de ningú...

Però no ha passat, i fora d’horari, a les 19:14 gairebé després d’un quart d’hora sobre l’horari oficial de tancament dels estands, (a la nostra filera ja totes les entitats que es trobaven al costat havien tancat), l’hem vist aparèixer uns metres més enllà del lloc. Que hi farem!...  la paraula i la puntualitat també se’ls hi ha d’exigir a un polític, i més encara a l’alcalde més ben pagat d’Espanya.     

Qui si que va fer aparició per l’estand el passat diumenge fou el regidor i president de grup municipal d'ERC, Jordi Portabella, qui altre cop fent gala d’una deficient educació, ni va saludar ni tan sols ens dedicà un sol segon de la seva "valuosa mirada", passant de llarg en un acte més dels bastants lletjos que atresora en el seu historial envers la GPE Manigua, com a penya del RCD Espanyol.      


3 comentaris:

Anònim ha dit...

El Sr. Portabella és un cregut impresentable. No té cap mena de categoria personal. Pel que fa a l'alcalde no m'esperava aquestes dues "espantades" Així ja pot anar presentant-nos disculpes, ja, que no hi haurà ni Déu que se'l cregui.
Enhorabona a la Manigua per la seva bona feina de difusió del sentiment blanc-i-blau de l'Espanyol.

PRÍNCEP

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Josep M. per la teva feina. Enhorabona! El Portabella és un radical culer impresentable. A l'Alcade, no només li "patina" la R...
EPB

Josep Maria ha dit...

No es mereixen EPB. En quant a les actituds dels nostres polítics, doncs queden força retratats... Es clar per fer el que ens te acostumats el senyor Portabella, millor no venir o venir tard...
Salutacions!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M