dimecres, 25 de setembre del 2013

GOLEJADA DE L'INFANTIL "A" (4-0) EN UN
BON DEBUT, AMB GOL OLÍMPIC INCLÒS.













RCD Espanyol Infantil “A”: 4 – Escola Futbol Gironés-Sàbat: 0

Bon debut del quadre entrenat per Toni Velamazán davant un Gironés – Sàbat que no va pogué evitar sortir golejat de la Ciutat Esportiva el passat dissabte. Els espanyolistes van fer un bon primer temps sentenciant el matx amb tres gols; en el segon el ritme va baixar clarament i tan sols en una ocasió van pogué perforar la porteria rival.

Deu minuts li costà al conjunt perico en obligar a intervenir al meta gironí Eloi, en la que fou la primera clara ocasió de gol, en llençar el capità Miguel una falta directa que el porter envià a còrner amb molt d’encert. Només tres minuts després, l’Espanyol obrí el marcador. Un centre de Joan Bergé es rematat pel menut extrem Rodrigo. El jugadorprocedent de l’Atlético de Madrid, rematà de cap llençant-se a la gespa la baixa pilota servida des de la dreta.

La rèplica gironina no es va fer esperar, en una falta lateral penjada i rematada de cap aturant el meta Manel amb seguretat. Marc Samper tingué la seva clara oportunitat en una rematada que un defensor va treure sota pals, no encertant tampoc Bergé en fluixa segona rematada, en una jugada que increïblement no va acabar en gol.

Però l’Espanyol no es va marxar als vestidors sense sentenciar el matx. En menys de cinc minuts, Marc Samper aconseguí el seu doblet i elevà la diferència en el marcador a tres. Primer, en una passada centrada de Bergé des de la dreta, que el davanter espanyolista ficant la bota lo just, envia al fons de la porteria. El segon, en el darrer minut del primer temps, en una pilota centrada que rebutja en curt i malament el porter del Gironés-Sàbat, i després d’una mitja volta, Samper col·loca la bola ajustada a la dreta.

En el segon temps Velamazán situà sobre el terreny de joc els jugadors que tenia a la banqueta. Un d’ells, Dani Ribelles, fou protagonista decisiu de les millors jugades d’atac espanyolista. Primer amb un intent de vaselina en el mà a mà amb el meta visitant, però aquest tocà lo just l’esfèrica per evitar el quart gol.  En segona oportunitat, en un altre mà a mà amb el meta, envià un xut ras que se’n va un pam fora junt el pal amb el meta ja batut.

En el minut 57 el col·legiat no aprecià punibilitat en unes clares mans dins l’àrea gironina. I per cloure la golejada, a manca de 8 minuts pel final (62’), Dani trobà el premi del gol en la més difícil: Aconseguint un gol olímpic en llençar un servei de cantonada des de l’esquerra de l’atac perico.

El proper partit a Girona, probablement serà força més complicat, davant un Girona que en amistós disputat a la Ciutat Esportiva fa unes setmanes, ja va evidenciar ser un difícil rival, en un matx que acabà amb empat a zero, però amb ocasions clares dels gironins.     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manel, Sergi Boira, Jordi, Bruno, Genar, Miguel, Joan Bergé, Sergi Serrano, Toni, Rodrigo i Marc Samper.
Substitucions: Aleix, Josep Viñas, Alejandro, Dani, Marc Rodríguez i  Arnau Giralt per Genar, Jordi,  Sergi Serrano, Joan Bergé Toni, Rodrígo, m. 36; Marc Samper i Genar per Jordi  i Miguel, m. 49. Altre suplent: Aitor (p.s.)

EF Gironés-Sàbat: Eloi Compta, Joan Marc, Pol Llubera, Albert Sabaté, Daniel Resta, Aitor Martínez, Pau Resta, Luis Miguel, Edison Samanieo, Sergi Resta i Bernat Vilarrubí.
Suplents: Xavier Martí (p.s.), Roger Planella, Abdelilah Damar, Adrià Fernández, Lander Paez, i Oscar Álvarez.

Àrbitre: Miguel Gonzáles Moreno, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Rodrigo, m. 13; 2-0: Marc Samper, m. 30; 3-0: Marc Samper, m. 35; 4-0: Dani, m. 62.

Incidències: Debut del conjunt entrenat per Toni Velamazán, l’Infantil A, al campionat de lliga de la nova Divisió d’Honor Infantil, en partit disputat la tarda del passat dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat i calorós.  





CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
R.C.D. ESPANYOL
3 110040
2
GIMNÀSTIC MANRESA
3 110041
2
GIMNÀSTIC TARRAGONA
3 110 0 41
4
At. SEGRE
3 11003 0
5
U.D. CORNELLÀ
3 110031
6
C.F. DAMM
3 11002 1
6
GIRONA F.C.
3 110021
8
F.C. BARCELONA
0 000000
8
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA
0 000000
10
C.F. REUS DEPORTIU
0 100112
10
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
0 10 0112
12
U.E. SANT ANDREU
0 10 0113
13
C.F. LLORET
0 10 0114
13
C.D. SANT GABRIEL
0 1 00 11 4
15
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB
0 10 0103
16
ESCOLA F. GIRONÉS - SÀBAT
0 10 0104



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M