dissabte, 21 de setembre del 2013

EL JUVENIL "A" NO ACONSEGUEIX PERFORAR,
LA PORTERIA DEL ZARAGOZA (0-0)












RCD Espanyol Juvenil “A”: 0 – Real Zaragoza: 0

Fluix encontre del conjunt de David Gallego davant un Zaragoza que arribava a la Dani Jarque sense haver sumat cap punt en les dues primeres jornades. Els espanyolistes que han dut el pes del partit, han sigut incapaços de perforar la meta aragonesa en les ocasions que han disposat.  

El primer ensurt se l’ha dut l’Espanyol als tres minuts amb un fort xut des de la frontal, a càrrec del quadre visitant, que ha sortit fora un pèl creuat. L’equip blanc-i-blau ha intentat dominar el mig del camp després dels primers minuts de tempteig, ha intentat construir duent perill pujant pels laterals, però amb sort desigual i la major part de les vegades amb poc encert. Més perill per la banda de Pol Lirola – que ha acabat quedant-se al Juvenil A -,  que per la banda esquerra on Roger Escoruela ha estat molt desafortunat en la major part de les accions. 

La primera ocasió de perill ha sigut una combinació entre Marc Roca i el canari Alfredo amb passada en profunditat per Kike, però aquest xuta fluix, fàcil pel meta aragonès.  Gran oportunitat dels espanyolistes quan Jafar penetrant pel mig i endinsant-se a l’àrea tenia tot sol a Torito a la seva dreta i s’ha encaparrat en prosseguir ell sol la jugada fins que ha perdut l’esfèrica davant la cobertura aragonesa que ha reaccionat ràpid tapant pel mig. Massa individualisme en aquesta acció de Jafar, que pràcticament ni l’ha ensumat l’esfèrica en la resta del temps que ha estat sobre el terreny de joc. 

Ha tingut que esperar-se al minut 41 per veure la segona gran ocasió dels espanyolistes en aquest primer temps. Bona combinació entre Pol Lirola i Julio Rey deixant passar per la pujada del lateral que guanya línia de fons, passada de la mort pel remat de Julio, però el gallec estavella la rematada en un defensor i Toro, envia fort però desviat el seu potent xut.

En el segon temps l’Espanyol ha jugat millor, però no ha trobat el camí del gol.  Als 3 minuts de la represa i amb tot a favor, Kike ha enviat fora la seva rematada.  Una molt bona triangulació al 50’ ha acabat amb un bon xut d’Alfredo que el meta aragonès ha enviat a còrner. L’Espanyol intensificava el perill assetjant l’àrea visitant. Julio enviava un fort remat un pèl creuat, fora, en el 52’.

L’ocasió més clara després d’una jugada de Julio Rey i Alfredo, s’escapa per l’esquerra Kike i ràpid entrant a l’àrea i davant el meta Ortíz, eleva l’esfèrica per sobre enviant la bola al travesser.  Una paret entre Kike i Torito acaba amb el remat del primer i altre cop es topa amb la bona intervenció del porter aragonès que rebutja a còrner (61’). Eren els millors moments dels locals.

En el 64’ avís del Real Zaragoza amb una pilota centrada que Dome  ha enviat fora rematant de cap en una acció de força perill. L’Espanyol mica a mica ha anat perdent gas després de gaudir de les millors ocasions del partit, i el Real Zaragoza ha intentat dur perill en alguns contracops, però davant s’ha mostrat molt innocent davant la cobertura perica i per tant, quedava força clar que tret d’alguna jugada aïllada la cosa acabaria com ha començat, amb l’empat a zero inicial.     

Tan sols en el 68’ s’ha pogut trencar ja l’empat que registrava el marcador. Ha sigut en una pilota penjada molt passada de Kike que en el segon pal Torito ha dubtat si rematar amb el cap o amb el peu, i quan ho ha fet amb el peu llençant-se sobre la gespa a boca de canó, l’esfèrica s’ha perdut fora a l’esquerra de la porteria del Real Zaragoza.  La sortida de jugadors de refresc com Traoré, Gual, o Alan Ávila en posicions de creació  i atac, no han fet variar en absolut els paràmetres en que es desenvolupava el partit i no han millorat en absolut les prestacions dels substituïts. El central Iago ha tingut que substituir Kike –que sense sort ha sigut dels que més ho han intentat -, a manca d’un quart d’hora pel final. En el minut 87 l’Espanyol ha tingut el gol del triomf en una acció de Roger Escoruela, qui tenint-lo tot al seu favor dins l’àrea, decideix no xutar i passar a Alán, però la bola no arriba al seu destinatari refusant un defensor visitant, davant la decepció del públic present.

Per tant, segon empat consecutiu del Juvenil A espanyolista que en aquesta ocasió no ha pogut marcar ni als cinc minuts finals com en partits precedents, ni en tot l’encontre. Tindrà que seguir millorant bastant l’equip cara a propers partits , si realment vol superar els registres de la passada temporada ja de per si, bastants dolents on ni tan sols l’equip va aconseguir classificar-se per disputar la Copa del Rei.     



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Moha, Pol Lirola, Roger, Lluis, Aarón, Marc Roca, Torito, Alfredo, Jafar, Julio Rey i Kike.
Substitucions: Traoré i Gual per Torito i Marc Roca, m. 70; Alan Ávila per Jafar, m. 74; Iago per Kike, m. 82. Altre suplent: Dani Cárdenas (p.s.)

Real Zaragoza: Ortiz, Julián, Motero, Guti, Jesús, Gil, Negredo, Belio, Chema, Guti R., i Alcaine. 
Substitucions: Luengo per Belio, m. 57; Dome per Alcaine, m. 61; Erick per Negredo, m. 64;  Gálvez per Chema, m. 88.

Àrbitre: Vicente Aleixandre Muñoz Baquero, de la delegació de Terrassa, assistit en bandes per Nizar Charif i Alex Martín.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat al camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat i càlida temperatura estiuenca. En la tribuna (veure darrera foto) els nens d’una de les escoles de futbol de Corea que es troben aquests dies a Barcelona realitzant un campus.   


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que es noten les baixes. Falta per debutar Ian Pino un xaval que va molt be per alt i potser un revulsiu en algunes accions atacants. Domi fins Nadal i Eric Gràcia tota la temporada es notaran cara al gol.

Josep Maria ha dit...

Ufff, tota la temporada l'Eric? Domi també en te per dies... Son naturalment dues baixes sensibles a la part ofensiva de l'equip. Del noi de la Damm no puc opinar per que no el conec i naturalment, no l'he vist encara degut a la lesió. Es un equip en el que només repeteix un jugador del juv. A anterior (Jafar) i aixó vulguis o no vulguis es nota. El fet de venir també jugadors de fora, necessiten aclimatació i coneixer-se amb la resta de companys. Si a sobre hi ha lesionats, tot influeix. Es clar, que quant les coses comencin a funcionar del tot, el líder ves a saber on estarà ja...
Salutacions!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M