dimarts, 17 de setembre del 2013

BON DEBUT DEL FEMENÍ "B" DAVANT UN
T. ALCAINE QUE NO HO POSÀ GENS FÀCIL

Transportes Alcaine “B”: 2 – RCD Espanyol Femení “B”: 3


Debuta amb triomf,  l’equip de “Titi” Camúñez.

El filial femení del RCD Espanyol va debutar en el campionat de lliga del grup tercer de Segona Divisió Femenina, guanyant als camps de la Federación Aragonesa, a Saragossa, al Transportes Alcaine “B” per 2-3.

L’equip espanyolista s’avançà ràpidament als cinc minuts del primer temps amb un gol d’Andrea Altmann, aconseguint Marlene ampliar la renda amb el que les blanc-i-blaves es marxaren al descans. En el segon temps, un penal comès per Eva (56’), va ficar de nou al conjunt aragonès en el partit, però ben ràpid de nou l’Espanyol posà terra pel mig amb un tercer gol obra d’Andrea Granados (58’).

El quadre local establí el 2-3 definitiu en el llançament d’una falta a manca de poc més d’un quart d’hora pel final. L’equip espanyolista aguantà les escomeses d’un lluitador Transportes Alcaine que intentà evitar fins el darrer instant,  el triomf espanyolista.

L’equip perico encapçala la classificació amb els mateixos punts que l’ascendit Europa, que és el primer líder de la competició. L’Estartit derrotà 1-0 al FC Barcelona B en altre interessant duel. Diumenge a les 12:00 en la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el quadre espanyolista rep la visita del CE Sant Gabriel B, en el que serà el “derbi” de Sant Adrià del Besós, de filials femenins.   



Fitxa tècnica:
Transportes Alcaine: Inés, Paola, Diana, Pipa, Ainhoa, Claudia, Teresa, Erika, Elena, Barby i Aza. També van jugar: Naima, Ariadna, Carolina Morales  Maria Fernández.

RCD Espanyol: Vero, Laia, Bácter, Mayra, Eva, Laura, Altmann, Marlene, Yasmina Ferrero, Haley, Andrea Granados, i També van jugar:  Jas, Chama, Ari i María. Altre suplent: Paula (p.s.)

Àrbitre: Alejandro Sánchez Alba, del comitè territorial aragonès.  

Gols: 0-1: Andrea Altmann; 0-2: Marlene; 1-2 Aza (pen.); 1-3: Andrea Granados; 2-3: Diana.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del campionat de lliga de Segona Divisió Femenina disputat al camp 4 dels camps de la Federació Aragonesa de Futbol a Saragossa.  



ALTRE EQUIP FEMENÍ QUE DESAPAREIX...


Si fa una setmana anunciàvem la desaparició del Girona FC Femení, dies abans de l’inici del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Femenina, altre dels equips candidats al títol, el Valls Femení, anuncià també la seva desaparició. L’equip vallenc, que gestionava la plaça del Gimnàstic Tarragona, acabà llençant la tovallola davant la greu situació econòmica de l’entitat que l’impedia seguir amb el projecte.

Si la plaça del Girona l’ocupava el quart classificat de Preferent, el CF Igualada, la plaça del Valls Femení, serà pel cinquè classificat de la territorial preferent, l’Escola Esportiva Club Guineueta.

Aquestes dues sensibles baixes (eren a priori els dos equips més potents del campionat) faran a bon segur minvar el nivell d’aquesta categoria de plata del futbol femení. De moment, ambdós conjunts incorporats a Nacional, (Igualada i Guineueta) no van jugar els seus respectius encontres de la primera jornada, doncs la precipitació en el temps a la que s’han vist sotmesos, ha obligat a nivell federatiu ha donar un cert marge per que puguin enllestir mínimament tot el necessari, adequant-se a la nova categoria.      


 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.E. EUROPA 3 1 1 0 0 3 1
2 R.C.D. ESPANYOL 3 1 1 0 0 3 2
3 LLEIDA ESPORTIU TERRAF. CF 3 1 1 0 0 2 1
4 U.E. L'ESTARTIT 3 1 1 0 0 1 0
5 C.D. PEÑAS OSCENSES 3 1 1 0 0 1 0
6 C.F. BADALONA 0 0 0 0 0 0 0
7 E.E. GUINEUETA 0 0 0 0 0 0 0
8 C.F. IGUALADA 0 0 0 0 0 0 0
9 C.E. SANT GABRIEL "B" 0 0 0 0 0 0 0
10 C.D. TRANSP. ALCAINE "B" 0 1 0 0 1 2 3
11 CERDANYOLA VALLÈS F.C. 0 1 0 0 1 1 2
12 F.C. BARCELONA "B" 0 1 0 0 1 0 1
13 S.E. AEM LLEIDA 0 1 0 0 1 0 1
14 U.E. SANT ANDREU 0 1 0 0 1 1 3




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M