dijous, 19 de setembre del 2013

EL FILIAL ESPANYOLISTA REMUNTA,
I ENCARRILA L'ELIMINATORIA DE COPA FEDERACIÓ

AE Prat: 1- RCD Espanyol “B”: 3

Segona victòria consecutiva dels homes de Manolo Márquez. El tècnic espanyolista ha aprofitat aquest encontre de Copa Federació, per donar minuts a tots aquells jugadors que no van jugar davant el Reus Deportiu. A més també ha participat en el xoc, el central del Juvenil A, Lluis.  Davant el Prat, el filial ha remuntat el marcador advers que ha establert Manu Balda en el minut 25,  capgirant el resultat i obtenint un triomf que deixa coll avall l’eliminatòria.

La reacció espanyolista arribava tan sols uns minuts després del gol pratenc, quan Borja Martínez d’un bon xut superava al meta local establint l’empat. Amb aquest marcador s’arribà al descans.

En la represa l’Espanyol B sentenciaria el xoc amb doblet de l’ex de la Balompédica Conquense Aday Benítez, que aconseguí batre a Ramos amb dos gols de cap en quatre minuts, el primer d’ells en rematar una pilota centrada per Kilian i el segon en rematar una falta lateral servida per l’ex del Hércules, Borja Martínez, autor del primer gol blanc-i-blau.

Amb aquest resultat, l’equip perico té forces números de ser a la final de la fase catalana, a la que està esperant la Llagostera –proper rival dels espanyolistes a la lliga- sempre que facin bona aquesta renda de dos gols de diferència el proper dimecres 25 de setembre en partit de tornada que es jugarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (19:30h. xiulat per Rubén Ávalos Barrera).

AE Prat: Ramos, Fernando, Álvaro, Murillo, Larios, Granell, Víctor García, Vivó, Matas, Fran Bea, i Manu.
Substitucions: Lucas per Larios, m.46; Oribe per Fran Bea, m.46; Guille per Manu, m. 80. Altres suplents:
Texeira (p.s.), i Carlos González.

RCD Espanyol B: Koke, Irawan, Aitor, Lluis, Rober, Paul Quaye, Kilian, Miravent, Aday, Mamadou, i Borja.
Substitucions: Eric Bertand per Rober, m.46; Pere per Kilian, m.65; Sales per Aday, m. 72. Altres suplents: Canario, i Moha (p. s.)

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio, del Baix Llobregat, assistit en bandes per Joaquín García Hernández i Arcadi Altemir Vidal. Cartolines grogues per Granell, m. 36, Larios, m. 42 per part local, i Aitor, m.28, Pere, m. 71, Irawan, m.81 i Borja, m. 89 per part visitant. També foren amonestats al m. 28 el tècnic espanyolista Manolo Márquez, i al m. 42', el tècnic local Agustín Vacas.

Gols: 1-0: Manu, m. 25; 1-1: Borja, m. 27; 1-2: Aday, m. 59; 1-3: Aday, m.63.

Incidències: Encontre corresponent a l’anada de la semifinal de la Copa RFEF, fase catalana, disputat aquesta nit a l’Estadi Mpal. Sagnier d’El Prat de Llobregat.  El club perico després d’unes temporades absent de participar en aquesta competició, ha retornat a la mateixa amb força èxit.