dimarts, 17 de setembre del 2013

L'ESPANYOL, 4rt. CLASSIFICAT,
AL "TORNEO DE ARNEDO -CIUDAD DEL CALZADO"











Fotos: Beatríz


El Jàbac, campió. Miguel, millor jugador del torneig.

Sorpresa i majúscula la que la Unió del Futbol Base Jàbac i Terrassa protagonitzà en el IXX Torneig de futbol infantil “Torneo de Arnedo, Ciudad del Calzado” un dels torneigs més prestigiosos en categoria infantil, que enguany també tenia caràcter internacional amb la presència dels japonesos del Kashiwa.

El torneig estava configurat en dotze equips dividits en quatre grups de tres equips cadascun. El darrer classificat de cadascun dels triangulars, quedava eliminat, passant el primer i segon a quarts de final.

Al Grup A, Real Madrid i Real Sociedad s’imposen deixant fora a la Selecció de La Rioja.
Al Grup B, el RCD Espanyol i el japonès Kashiwa Reysol s’imposen per la mínima (1-0) al CD Antiguoko, quedant el conjunt basc eliminat.
Al Grup C, FC Barcelona guanyant 6-0 a l’Escuela F. Arnedo i empatant amb el Zaragoza a zero, ambdós conjunts segueixen endavant deixant fora al conjunt amfitrió.
Al Grup D, -grup de la mort- Villarreal CF i Jàbac deixen fora a l’Athletic Club de Bilbao. Els egarencs havien derrotat 2-1 als bascos, i empatat a zero amb els de La Plana, guanyant-los als penals.

Als quarts de final, Real Madrid, RCD Espanyol, Villarreal CF i UFB Jàbac i Terrassa, aconseguiren la classificació per semifinals en derrotar respectivament a Kashiwa, Real Sociedad, Villarreal i FC Barcelona.  Els barcelonistes empataren a zero amb el Jàbac i foren eliminats a la tanda de penals. Van caure amb els japonesos del Kashiwa en la lluita del 5è al 8à, i van derrotar a la Real Sociedad sent setens.   

En les semifinals, l’Espanyol va caure 2-1 davant el Villareal, mentre que el Jàbac altre cop en empatar a zero i vèncer a la tanda de penals, deixava també fora de la final al Real Madrid. Els de Toni Velamazán van caure amb el quadre de Chamartín (1-0) a la final de consolació, mentre que el conjunt vallesà altre cop va empatar a zero davant el Villarreal i com no!, el va derrotar a la tanda de penals, enduent-se el torneig. Senzillament increïble. Chapeau!.

El RCD Espanyol finalitzà doncs, en quart lloc. Miguel Martínez va ser escollit com a millor jugador del torneig, mentre que Diego Huesca (Jàbac) fou el millor porter (veure foto conjunta dels dos guardonats).

L’ordre final del torneig fou el següent:

Campió: UFB Jàbac, 2n. Villarreal CF, 3r. Real Madrid CF, 4rt. RCD Espanyol, 5è Kashiwa Reysol, 6è. Real Zaragoza, 7è FC Barcelona, 8è Real Sociedad. Les quatre darreres posicions ocupades pels equips que no assoliren els quarts de final en quedar en darrera posició de grup foren: Athletic Club, la selecció de La Rioja, l’amfitrió Escuela de Futbol Arnedo, i l’Antiguoko. 












S E N T I M E N T P E R I C O . C O M