dilluns, 16 de setembre del 2013

PRIMER TRIOMF DEL FILIAL ESPANYOLISTA.
L'EQUIP MARCA DOS GOLS EN DOS MINUTS.










RCD Espanyol “B”: 2-  CF Reus Deportiu: 0

306 minuts li ha costat a l’equip marcar el primer gol.

L’Espanyol B ha trencat la negativa ratxa d’aquest campionat 2013-14 aconseguint el seu primer triomf davant el Reus Deportiu amb dos gols consecutius anotats en el tram final del primer temps. Era el de Carles Clerc el primer gol de l’equip en el present campionat després de 306 minuts de sequera golejadora.

Manolo Márquez ha efectuat variacions en l’onze inicial espanyolista. Ha situat a Jairo Morillas en la punta d’atac, quedant Kilian a la banqueta. Mamadou no entrava en la convocatòria i el seu lloc  l’ocupava Aday després dels dos gols anotats en l’amistós d’Horta. Repetia la mateixa defensa que ha vingut sent titular, i altre novetat es trobava en la presència en l’onze inicial del capità de l’equip, Héctor Rodríguez, jugant a la medul·lar per davant de la línia de cobertura.      

Igualtat en els primers vint minuts de joc, amb més domini local però sense arribar amb claredat a les immediacions de l’àrea reusenca.  Les primeres aproximacions espanyolistes foren en el llançament d’una falta a càrrec de Canario, que atura el meta Ángel, una bona passada de Jairo obrint a la dreta pel remat de Xavi Puerto que també bloca el meta reusenc. Tampoc Canario encerta a batre al meta reusenc amb un remat fluix que atura Ángel.

Quan es complia la primera mitja hora de joc, l’Espanyol elaborà la millor jugada fins les hores amb una passada en profunditat de Xavi Puerto per Jairo; el davanter sevillà després de rebre i encarar dins l’àrea, deixa anar un tret que surt a un parell de pams per sobre del travesser.  

Al 36’, Carles Clerc avançant per la dreta es recolza amb Jairo qui d’esquenes en la frontal li torna la bola i sense pensar-s’ho dues vegades envia una canonada a l’escaire dreta de la porteria reusenca.  Tan sols un minut després, el propi Clerc llença des de l’esquerra una falta lateral molt bé, i el central Raillo, llançant-se remata de cap al fons de la porteria rival. Era el 2-0 que deixava el partit sentenciat davant un Reus sense cap poder de reacció.

Un Reus que encara donava gràcies al desencert de Jairo en el 45’ quan una bona jugada de Sales per l’esquerra retallant al seu adversari i enviant la passada de la mort per l’exsevillista, que tot sol a boca de gol, controla amb el pit i remata al cos del porter – el tenia molt a prop- quan ho tenia tot per aconseguir el tercer. Abans, també l’Espanyol B va pogué treure profit d’una gran jugada de Clerc guanyant línia de fons per banda dreta, deixant enrere al seu marcador i  amb una centrada tant tancada que de punys i amb molts problemes s’avançà Angel a Jairo.   

En el segon temps l’Espanyol B tingué la seva millor ocasió al minut 61. Altre cop Carles Clerc desbordant – ara per l’esquerra –, passada per Xavi Puerto qui penetra a l’àrea i altre cop el meta del Reus Deportiu evita el gol. Quaye substitueix a Ivan Sales tornant després del parèntesi producte de la seva lesió, i més tard seria Aday qui ocuparia el lloc de Jairo. El Reus ho intenta amb un xut que es marxa fora. Un llançament de Sergi Masqué és aturat bé pel meta Pau que avui ha tingut molt poc treball al llarg de tot el partit.

En el 80’ Kilian substitueix Canario.  En el 83’ gran escapada de Clerc per l’esquerra i li posa una pilota d’or al cap de Xavi Puerto qui remata el centre, traient una mà prodigiosa el meta reusenc quan la bola ja l’havia sobrepassat i evitant el gol amb molts reflexes a l’estil Kiko a Granada; la pilota refusada li cau a Aday que xuta ben fort i altre cop el millor del Reus Deportiu, Angel, salva al seu equip del tercer rebutjant l’esfèrica.

Els minuts finals passen sense cap tipus de problemes en un partit força controlat. En el 90’ el reusenc Borja, agredeix Raillo d’un cop de colze dins l’àrea i és expulsat. La bola no estava en joc, doncs era un llançament a pilota aturada i per tant l’acció no era constitutiva de pena màxima. Finalitzà el partit amb el triomf esmentat, i el filial perico que suma 4 punts de 12 disputats.

   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Pau, Pere, Rubén Duarte, Raillo, Ferran, Héctor, Sales, Clerc, Jairo, Canario i Xavi Puerto.
Substitucions: Quaye per Sales, m. 65; Aday per Jairo, m. 76; Kilian per Canario, m. 85. Altres suplents: Koke (p.s) i Borja.

CF Reus Deportiu: Ángel, Sobregrau, Ferran, Socias, Ñoño, Folch, Taramilla, Alex Colorado, David, Xavi Marqués i  Sergi Masqué.
Substitucions: Alex López per Xavi Marqués, m. 57; Rubén per Taranilla, m.63; Borja per Sobregrau, m.  69. Altres suplents: Carlos (p.s) i Riki.

Àrbitre:  Víctor Mateo Montañés, del comitè territorial aragonès, assistit en bandes per Francisco Barreiros Lado i Adrián Sánchez López. Ha mostrat cartolina groga a Jairo, m. 38, Xavi Puerto, m. 39 i Aday, m. 79, per part espanyolista i a Sergi Marqués, m.40, Borja, m.74, Ñoño, m. 75 per part visitant. Ha expulsat amb cartolina vermella directa a Borja, m. 90, per agredir donant un cop de colze a Raillo quan l’esfèrica no estava en joc. També ha expulsat al minut 25 a l’encarregat de material del conjunt reusenc per protestar-li al col·legiat de manera airada una decisió seva.

Gols: 1-0: Clerc, m. 36; 2-0: Raillo, m.37.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga del campionat del grup tercer de la  Segona Divisió B, disputat aquesta tarda al camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Poc públic en una tarda amb cel ben cobert, amenaçant en tot moment la pluja sense aparegué el líquid element fins en el darrer instant del partit coincidint amb el temps d’afegit.

Presència del segon màxim accionista del RCD Espanyol i expresident Ramon Condal, del conseller Iñaki i del que tornarà a ser conseller, Francesc Ciprés.  Al igual que ahir amb el femení, representació de la “Juvenil”, situats en el còrner del marcador,  recolzant a l’equip en tot moment.    

.    


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B" GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.D. ATLÉTICO BALEARES 10 4 3 1 0 6 1
2 LLEIDA ESPORTIU T.C.F. 9 4 3 0 1 9 5
3 C.D. OLÍMPIC 9 4 3 0 1 7 3
4 C.D. ALCOYANO 8 4 2 2 0 4 0
5 U.E. LLAGOSTERA 8 4 2 2 0 5 2
6 ELCHE C.F. ILICITANO 7 4 2 1 1 9 6
7 VILLARREAL C.F. "B" 7 4 2 1 1 8 6
8 U.E. SANT ANDREU 7 4 2 1 1 3 4
9 HURACÁN VALENCIA C.F. 6 4 1 3 0 8 4
10 CLUB GIMNÀSTIC 6 4 2 0 2 3 3
11 U.E. OLOT 6 4 2 0 2 4 5
12 A.E. PRAT 5 4 1 2 1 2 2
13 C.E. L'HOSPITALET 4 4 1 1 2 5 4
14 R.C.D. ESPANYOL "B" 4 4 1 1 2 2 2
15
C.F. BADALONA
4 4 0 4 0 1 1
16 C.E. CONSTANCIA 3 4 1 0 3 4 10
17 VALENCIA C.F. MESTALLA 3 4 1 0 3 3 9
18 ONTINYENT C.F. 1 4 0 1 3 3 6
19
C.F. REUS DEPORTIU
1 4 0 1 3 4 8
20 LEVANTE U.D. "B" 1 4 0 1 3 5 14





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M