dilluns, 16 de setembre del 2013

TAULES EN EL DERBI DE JUVENILS DE LLIGA NACIONAL (1-1)











RCD Espanyol Juvenil “B”: 1 – FC Barcelona “B”: 1


Taules en el derbi juvenil de lliga nacional disputat dissabte a la Dani Jarque. El FC Barcelona s’avançà en el primer temps, però l’Espanyol en un bon partit, igualà el matx passat el primer quart d’hora del segon temps,  plantant cara al conjunt barcelonista, aconseguint finalment un bon punt en un partit molt igualat.

Després d’una primera fase amb major domini local, fou el Barcelona qui primer arribà amb perill mitjançant l’exespanyolista Carles Pérez Sayol qui tingué la primera ocasió amb una rematada creuada que encertà en aturar el meta Rubén.  La rèplica espanyolista fou una jugada que acabà amb el remat de Juan Rosique al fons de la porteria barcelonista, però el col·legiat Pau García Fuster anul·là l’acció per suposat fora de joc de l’extrem espanyolista abans de culminar la jugada.

Colpejà primer el conjunt blaugrana quan una jugada per banda esquerra del seu atac acaba amb un profund centre que Carles Pérez en el segon pal, envià dins la porteria espanyolista. Era el 0-1 que no feia justícia al que estàvem veient, doncs la igualtat en el joc i amb potser més domini local, no es corresponia amb tant gran botí. Però en el futbol els gols son els que decideixen i el Barcelona havia aconseguit anotar en una acció aïllada.

Ocasió per Cristopher que remata amb poc angle després d’una penetració per la dreta de Rivas.  El meta barcelonista es fa amb la pilota. Més complicada pel porter Lara, el remat fort de Campu, que treu com pot evitant l’empat. 

En el tram final del primer temps, l’encontre s’endureix bastant. Assistim junt a la banda  a una picabaralla que finalment el col·legiat no castiga amb les cartolines adequades, i alguna entrada bastant dura del conjunt culer que tampoc mostra la mereixedora cartolina groga, fet que si es va produir amb una dura entrada del capità espanyolista.

En el segon temps, amb els jugadors més tranquils, les aigües tornaren a la calma necessària. L’Espanyol, que havia efectuat una primera substitució amb la presència de Melendo en el lloc de Joel, intentà fer-se amb el control del partit per intentar cercar al menys l’empat.

Als tres minuts de la represa, el conjunt de Sebastián Herrera va merèixer empatar el xoc. Gran rematada de Campu que rebutja com pot el porter barcelonista i la bola li cau dins l’àrea a Adrián Rivas que amb tot a favor per afusellar a Guille, envia la seva rematada al peu del meta culer. La rèplica barcelonista, una falta ben aturada pel porter Ruben Ualoloca.

Al 53’ Herrera dona entrada a Rafael Baldrés “Rafinha”, l’ex de l’Amistat, que acabaria sent clau en el desenvolupament del partit al ser ell, l’autor del gol de l’empat.  Mentre aquesta circumstància arribà, Carles Pérez posà de nou en seriosos problemes a Erik Sarmiento, desbordant per banda dreta de l’atac culer. La passada de la mort i posterior rematada d’un company a boca de canó, es rebutjada per Rubén evitant el 0-2 en una gran intervenció.  Una bola centrada per Rafael amb molt perill es refusada de cap per Segura a còrner evitant la rematada d’un espanyolista.

El servei de cantonada l’executa Campu des de l’esquerra de l’atac perico. La cobertura culer no allunya suficientment el perill i la pilota li cau morta als peus de Rafinha qui afusella a Guille Lara per la seva dreta, igualant el derbi.

Mancaven vint-i-set minuts i tot podia succeir encara.  El Barcelona estigué a prop del gol en un contracop sorgit després d’una errada espanyolista agafant en precari a la cobertura espanyolista, però de nou Rubén molt segur, aturà la rematada creuada de Alex Carbonell.

En el darrer tram de partit, l’Espanyol acusà el cansament i l’esforç realitzat (o la mateixa  por a perdre un partit que havia costat tant igualar) i cedir bastant terreny davant l’empenta d’un Barcelona que volia anar-se de la Dani Jarque amb els tres punts. El domini fou bastant clar dels barcelonistes tot i que l’equip blanc-i-blau es defensà amb molta solvència i no passar grans angunies per mantenir el resultat. Tan sols una falta directa perillosa que sortí per sobre el travesser i poc més. 

Al final, repartiment de punts just en un bon partit lluitat i jugat de poder a poder. Ara a pensar en l’encontre que dimecres disputarà l’equip d’Herrera davant el CE Mollet en els Germans Gonzalvo de la ciutat vallesana, que s’ajornà en el seu dia (dissabte 7 de setembre) a conseqüència de les pluges caigudes aquell dia. Un triomf espanyolista catapultaria als blanc-i-blaus al tercer lloc igualats a punts amb el FC Barcelona, Premià i Unificació Bellvitge. Ara, l’equip perico ocupa la sisena posició.          

  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Rubén, Labiano, Erik Sarmiento, Alex, Melero, Manchón, Adrián Rivas, Joel, Christopher, Campu i Juan.
Substitucions: Melendo per Joel, m. 46; Rafael per Adrián Rivas, m. 53; Marc Miquel per Cristopher, m. 71;  Roger Aleu per Labiano, m. 79. Altre suplent: Pol Agustí (p.s.)  

FC Barcelona: Guille Lara, Daniel Segura, Carlos Blanco, Adrià Vilanova, Julen Arellano, Roger Figueras, Carles Pérez, Adrià Arjona, Ayoub, Joan Inés i Miki Poveda.
Substitucions: Ferran Sarsanedas per Roger Figueras, m. 46; Alex Carbonell per Ayoub, m. 63; Carles Aleña per Miki Poveda, m 70; i Enric Franquesa. Altre suplent: Andreu Cases (p.s.)

Àrbitre: Pau García Fuster, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Muhammad Kamal Khan i Adrián Torres Gracia. Va mostrar cartolines grogues als locals Alex, m. 44, Marc Manchón, m 49 i Melero, m. 68, i als visitants Ayoub, m. 42 i  Ferran Sarsanedas, m. 65.

Gols: 0-1: Carles Pérez, m. 24; 1-1: Rafael, m. 63.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil, grup setè, disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura més suau, després d’una tarda bastant calorosa. 


CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
C.E. MERCANTIL
9 33 0061
2
F.C.  BARCELONA "B"
7 32107 2
3
PREMIÀ CLUB ESPORTIU
7 321063
4
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
7 321053
5
DAMM "B"
6 320175
6
R.C.D. ESPANYOL "B"
4 211053
7
LLEIDA ESP. TERRAFERMA
4 311154
8
CE ESCOLA FUTBOL MATARÓ
4 311166
9
U.D. CORNELLÀ "B"
4 3 11 15 5
10
U.E. FIGUERES
4 311 1 25
11
U.E.RUBÍ
3 31023 3
12
C.E. L'HOSPITALET
3 310222
13
C.F. BADALONA "B"
3 3 10 23 4
14
C.F. GAVÀ
3 31 022 6
15
A.E. PRAT
2 30215 6
16
U.E.MOLLET C.F.
1 201135
17
FUNDACIÓ PRIVADA HERMES
1 301247
18
A.E.C. MANLLEU
0 30 0328




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M