dimarts, 17 de setembre del 2013

DOBLE TRIOMF DEL CADET "A" ESPANYOLISTA
EN ELS DARRERS AMISTOSOS DE PRETEMPORADA











RCD Espanyol Cadet “A”: 4 –CF Badalona: 0  


Amistós disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El Cadet A espanyolista de Robert Cuesta s’enfrontà al CF Badalona –enguany a Preferent- i el derrotà per un clar 4-0. Al descans s’arribà amb triomf espanyolista per 1-0.  

El quadre espanyolista, força remodelat enguany amb 11 fitxatges, afrontà el tram final de la seva pretemporada amb els dos darrers amistosos. En  un partit  que es podia considerar ”repetició” del partit que li costà el campionat al Cadet A de Dani Fernández el passat exercici,   aquest cop la superioritat de la nova fornada del cadet A espanyolista fou molt superior a un Badalona que a més – tal com em esmentat – jugarà a Preferent doncs finalment –el que son les coses del futbol – va perdre la categoria després de deixar a l’Espanyol sense l’única lliga que podia guanyar en una temporada tant nefasta com la passada.

La primera ocasió clara fou per l’extrem Jordán amb un xut creuat que rebutja el meta badaloní amb el peu. Enri disposà d’una bona ocasió, però el seu remat sortí força alt. Als cinc minuts obrí la llauna el conjunt de Robert Cuesta en una gran jugada per banda esquerra a càrrec de Kevin, i col·locant un centre que de primera rematà al fons de la porteria, ajustat a la dreta, el dorsal 10 Adrià Caballé.   

L’equip espanyolista continuà atacant però no trobà encert cara a porta. Una centrada de César és rematada per Enri, sortint la bola a còrner. Una molt bona combinació acaba amb un centre de Kevin que remata Martí fora a l’esquerra. El col·legiat senyor Oscar Carballo Vázquez, anul·là un gol als espanyolistes per posició antireglamentària en la rematada. Amb llançaments perillosos de Kevin – que rebutjà el meta –,  i de Martí – bombejat sortint per sobre el travesser – s’arribà al minut 40 finalitzant el primer temps.

En el segon període van anar sortint al terreny de joc la resta del planter que estava en condicions – hi ha alguns lesionats - , i l’equip espanyolista incrementà el marcador fins arribar al 4-0 esmentat.  La primera acció fou una bona centrada amb rematada de cap de Fernando que duia camí de gol de no ser per la extraordinària intervenció del porter salvant al Badalona d’encaixar el segon.

L’equip perico marcà el segon en una embolicada jugada dins l’àrea amb remats dins l’àrea petita, rebuig defectuós i tot i l’esforç del porter badaloní per fer-se amb la bola sobre la mateixa línia, aquesta a instàncies del col·legiat ja havia sobrepassat la línia de gol. No ens quedà clar a qui atribuir l’autoria del gol.  Si que quedà ben clar qui anotà el tercer: Víctor Daniel Chiliquinga “Chili” des de més de trenta-cinc metres envià una bola bombejada que potser sense treure-li gens ni mica de mèrit compta amb l'ajut del vent, que per cert, bufà amb intensitat dissabte a Sant Adrià.

Abans del quart, bona acció de Jaume Villar retallant a un defensor i posant de nou a prova al meta badaloní que amb molts problemes i en dos temps, aturà l’esfèrica. El darrer gol que tancà la golejada, arribà fruït d’un magistral llançament directe de falta a càrrec de Pablo Ávila, que envià la bola a l’escaire.  Les darreres ocasions, un xut d’Alex Bermejo – ens alegrem de veure’l ja recuperat de la greu lesió patida el passat hivern – i un parell d’ocasions d’Enri a les que respongué amb ple encert el porter visitant.  
    

Per part espanyolista jugà en el primer temps: Raul ARoca, César Mont, Kevin, Joel Sierra, Pocurull, Martí, Jaume,  Enri, Adrià Caballé i Fernando.
Substitucions: Morales, Ferran Barrera, Gonzalo i Chili per César Mont, Martí, Jaume i Jordán, m. 41; César Mont, Isaac, Pablo Ávila, i Alex Bermejo per Kevin, Pocurull, Adrià Caballé i Fernando, m. 56’

Gols: 1-0: Adrià Caballé, m. 5; 2-0: pròpia porta?; 3-0: Chili, m. 49; 4-0: Pablo Ávila, m. 60.


Diumenge, altre cop victòria.

Diumenge, triomf davant el Club Esportiu Vila Olímpica a la Ciutat Esportiva. Els de Robert Cuesta van vèncer 2-0 en el que era el darrer amistós de la pretemporada. El proper dissabte dona començament el campionat de lliga de Divisió d’Honor Cadet. Els blanc-i-blaus s’enfrontaran al Lleida Esportiu Terraferma a partir de les 12:00h. al Mpal. dels Mangraners de la capital del Segrià. 










S E N T I M E N T P E R I C O . C O M