dimecres, 18 de setembre del 2013

L'ALEVÍ "A" CAMPIÓ A MOLLERUSSA.
DISSABTE S'INICIA LA LLIGA... AMB ALTRE DERBI

El passat dissabte  14 de setembre, es va disputar el III Torneig de futbol “Ciutat de Mollerussa- Memorial Joan Miró” en categoria aleví. El torneig que comptà amb la presència de 16 equips d’arreu de Catalunya i fins i tot d’Aragó, va finalitzar amb el triomf final del RCD Espanyol al derrotar per 1-0 en la gran final al FC Barcelona.

El torneig estava estructurat en una primera fase de grups, on els 16 equips estaven repartits en quatre grups en els que hi havia com a cap de sèrie, el RCD Espanyol, FC Barcelona, Real Zaragoza i la Damm CF. El torneig va iniciar-se a les 9 del matí i finalitzar al vespre del mateix dissabte.

Els de Xavier Corominas van iniciar el torneig guanyant 4-0 al Gimnàstic de Tarragona, per derrotar per la mínima (2-1) a l’At. Segre i  finalment van obtenir el primer lloc de grup al golejar 6-0, a la UE Tàrrega. A semifinals, l’equip espanyolista va derrotar a la Damm per 2-0 obtenint el bitllet per disputar la gran final  en la que es va trobar a l’etern rival.  Brillantment derrotà el conjunt espanyolista al FC Barcelona amb un gol de Jordi.  Cal dir també, que el jugador espanyolista Dereck Martin, va ser inclòs en l’alineació ideal del torneig.

Dissabte a les 10:30h. a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, dona inici el campionat de lliga de Preferent Aleví (grup 2n) amb el derbi entre els alevins de segon any del RCD Espanyol i del FC Barcelona “B”.