dilluns, 30 de setembre del 2013

EL JUVENIL "B" SEGUEIX EMPATANT...







RCD Espanyol Juvenil “B”. 1 – UD Cornellà “B”: 1


Quart empat consecutiu de l’equip entrenat per Sebastián Herrera. Els espanyolistes van empatar dissabte davant el Cornellà B en un partit que es va posar coll amunt quan passada l’hora de joc es va avançar el quadre d’El Baix Llobregat. Els locals van aconseguir igualar el matx ràpidament, però el marcador no es va moure més i de nou el triomf se’ls hi segueix resistint als blanc-i-blaus, després del que va aconseguir en la jornada inaugural del campionat.

El primer temps fou molt igualat i amb poques ocasions de gol. Una ocasió visitant amb un xut creuat del davanter Ignasi que sortí a l’esquerra de Rubén, o una jugada individual de Marc Miquel retallant a un rival, finalitzant amb un xut que sortí per sobre el travesser. Les accions més clares arribaren al darrer tram del primer temps. Errada de Labiano que propicia un ràpid contracop visitant, i l’ex Javi Navarro es planta tot sol davant Rubén i remata estavellant l’esfèrica al travesser.  Rubén tingué que intervenir en altre jugada compromesa en una cessió defectuosa d’un company.  La darrera acció del primer temps tot just en el darrer minut, una jugada individual de Campu amb xut creuat que tocant lleugerament en un defensor se’n va a còrner.  

En el segon temps tot transcorreria pels mateixos paràmetres, efectuant Herrera la seva primera substitució entrant en el 54’ Adrián Rivas per Oscar Villanova en una aposta ofensiva. Però fou el conjunt blanc-i-verd qui acabà perforant la porteria rival en el 17’ del segon temps. En una bola centrada des de la dreta i després d’un rebot la pilota li cau a Alex Palomar qui dins l’àrea bat Rubén per alt.

L’Espanyol es llençà ràpidament a per l’empat conscient que el partit se li escapava i fou primer Campu amb un xut massa centrat, qui posà en problemes al meta Ruíz. Al 69’, una preciosa jugada de contracop al primer toc, habilitant finalment Cristopher per Adrián Rivas qui controla encarant a Ruíz i de xut ras i creuat el bat, establint el que seria resultat definitiu.

Però el Cornellà no es conformà amb l’empat i només treure de mig camp protagonitzarà una jugada que acabarà amb un remat creuat que s’estavella a la base del pal esquerre.  Minuts després altre gran oportunitat visitant acabarà amb un xut a l’exterior de la xarxa lateral de la porteria espanyolista. Labiano va pogué dir la seva amb un llançament directe de falta des de la frontal, però el meta del Cornellà es va fer amb l’esfèrica amb una bona aturada.  L’autor del gol, Adrián Rivas, estigué molt més desencertat en una acció en la que a dos minuts del final, i dins l’àrea, trigà massa i se li llençaren a sobre els defenses taponant el tret del davanter espanyolista. 

En els darrers instants, Tejeda, fou expulsat en veure la segona cartolina groga, deixant a la UD Cornellà amb deu jugadors. El temps estava pràcticament exhaurit i per tant quedà l’expulsió com a simple anècdota.

El proper encontre dels de Sebastián Herrera serà el proper dissabte a les 17:00h. al Mpal d’Esports de Manlleu, amb arbitratge de Jordi Molina Fernández, davant el Juvenil A de l’AEC Manlleu, catorzè a la classificació.
                 

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Rubén, Labiano, Erik Sarmiento, Gonzalo, Oscar Melero, Manchón, Marc Miquel, Oscar Villanova, Cristopher, Campu i Juan.
Substitucions: Adrián Rivas per Iscar Villanova, m. 54; Roger Aleu per Marc Miquel, m. 73. Altres suplents: Pol Agustí (p.s.), Latorre i Max Llobera.

UD Cornellà: Jesús Ruíz, Adrià Pulido, Oscar Troya, Edgar González, Carles Blanch, Alex Marty, Carlos Bellido, Marcel Sgro, Ignasi Gutiérrez, Roger Gorrea i Javier Navarro.
Substitucions: Álvaro Tejeda per Carles Blanch, m. 32; Alex Palomar per Ignasi Gutiérrez, m.61, Marc Río per Alex Marty, m. 66; Ramón Conde per Roger Gorrea, m. 77. Altre suplent: Iván Rincón (p.s.).

Àrbitre: Oscar Sauleda Torrent de la delegació d’El Maresme, assistit en bandes per Marina Alcaide Llanos i Juan José Cardenal Vargas. Va mostrar cartolines grogues als locals Manchón, m. 85 i Adrián Rivas, m. 88, i per part visitant a Álvaro Tejeda en dues ocasions (38’ i 89’ sent expulsat), i a Oscar Troya, m. 82.     

Gols: 0-1: Alex Palomar, m. 62; 1-1: Adrián Rivas, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil, grup setè, disputat la tarda vespre del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La segona part es jugà amb il·luminació artificial. En les files del Cornellà fins a tres exjugadors del futbol base espanyolista: Marcel Sgro Cabré, Roger Gorrea Hernández i Javi Navarro Rodríguez, així com el seu tècnic, Diego Morata, campió de Copa de la Reina amb el Femení A espanyolista. 
CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
C.E. MERCANTIL
15 55 0091
2
F.C.  BARCELONA "B"
11 532010 3
3
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
11 532083
4
DAMM "B"
10 53111411
5
C.E. L'HOSPITALET
9 530273
6
C.F. BADALONA "B"
9 5 30 28 6
7
LLEIDA ESP. TERRAFERMA
8 522196
8
R.C.D. ESPANYOL "B"
7 514086
9
PREMIÀ CLUB ESPORTIU
7 521278
10
A.E. PRAT
6 51317 7
11
CE ESCOLA FUTBOL MATARÓ
6 520389
12
U.D. CORNELLÀ "B"
5 5 12 26 7
13
U.E.MOLLET C.F.
4 5041911
14
A.E.C. MANLLEU
4 51 1369
15
U.E. FIGUERES
4 511 3 29
16
U.E.RUBÍ
3 51045 10
17
C.F. GAVÀ
3 51 042 11
18
FUNDACIÓ PRIVADA HERMES
1 5014611





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M