dimarts, 1 d’octubre del 2013

PRIMER TRIOMF DEL FEMENÍ "C" (3-1),
DAVANT LA PENYA BLANC BLAVA DE LA ROCA











RCD Espanyol Femení “C”: 3 – Penya Blanc Blava La Roca: 1


Triomf del tercer equip femení en partit disputat diumenge a la Dani Jarque davant una Penya Blanc Blava La Roca que curiosament lluïa colors blaugranes en la seva samarreta en comptes de les precioses samarretes que anteriors ocasions havien dut els diversos equips d’aquesta entitat. El quadre espanyolista que s’avançà en el primer temps va veure com l’equip vallesà igualà el matx als trenta segons de la represa, però les de Xavier Cereijo van aconseguir guanyar bé l’encontre aconseguint dos gols més i fer-se amb els tres punts en joc.

Les primeres ocasions de gol foren per les espanyolistes: Una vaselina de Safae surt fora fregant el pal esquerre. També Ainhoa ho intentà amb un remat que s’escapà fora per ben poc. Safae retallant dins l’àrea, remata tocant lleugerament una defensora sortint fora a còrner. L’Espanyol dominava però no acabava d’estar el suficientment encertat per batre la porteria del conjunt vallesà.  

Abans de la mitja hora de joc, l’Espanyol obre el marcador mitjançant Eulàlia Aballanet “Eule” en transformar una falta lateral que s’introduí dins la porteria vallesana en un gran llançament. Dos minuts després s’hagué de retirar Meritxell lesionada. La darrera oportunitat fou també local, quan Safae retallant dues vegades acabà la jugada amb un xut tou que aturà la meta Marta.

Començà el segon temps i en un vist i no vist, concretament als trenta segons de joc, l’equip de la Penya Blanc Blava de La Roca empatà l’encontre en una jugada per banda dreta en la que s’escapà la davantera visitant i de xut ras creuat, Lidia superà a Laura.

Tornada a començar... L’Espanyol assetjà la porteria vallesana un cop continuà de nou amb un domini del joc que no havia perdut mai tret l’acció aïllada del gol visitant. Als 49’ altre cop ho provà Eulàlia amb el llançament d’un lliure directe que se li escapa a la portera enrere; part (o tota?) de l’esfèrica entra dins, però àgilment la meta de la Penya Blanc i Blava treu la pilota i la central Marta que havia pujat en el llançament de la falta, remata a un metre de la porteria als núvols, doncs l’esfèrica li bota massa alta i no pogué precisar el seu remat a boca de canó.  

L’equip espanyolista buscà amb insistència el gol del  triomf davant les vallesanes, i de nou Eulàlia amb un bon xut que sortí fora per ben poc, posar en problemes a la cobertura visitant. Unes de les poques aproximacions de La Penya Blanc Blava fou un xut a l’esquerra de Laura, fora, i un remat de Jéssica ben aturat per la meta espanyolista.  

Al minut 21 del segon temps, l’Espanyol encarrila el partit. Ràpid contracop espanyolista, pilota llarga per la dorsal 4 Alba Durán, dribla la sortida de la meta vallesana i sola se’n va avançant amb sang freda cap endins de l’àrea,  i a porta buida marca a plaer. Minuts després, servei de cantonada executat per l’Espanyol des de l’esquerra del seu atac, i com no, Ainhoa Alonso fidel sempre amb la seva cita amb el gol, no perdonà rematant de cap al fons de la porteria de la Penya Blanc Blava de La Roca.  En temps d’afegit, el conjunt vallesà tingué la seva millor ocasió –al marge del gol, lògicament -, quan de nou Jessica posà a prova a la portera espanyolista amb un remat que trobà la mà de Laura qui en una gran intervenció envià a córner per sobre el travesser.

El quadre de Xavier Cereijo ocupa la quarta posició amb un empat (a Santpedor en la jornada inaugural) i aquest triomf, per darrera del trio d’equips que encapçalen la classificació amb dues victòries. Dissabte a les 18:00 viatjarà al municipi de Les Franqueses, per enfrontar-se al Club Bellavista Milán, al Mpal. de Corró d’Avall.         


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Laura Jansà; Claudia Tena, Marta Gimeno, Laia Guerrero, Meritxell Clupes; Paula Bolta, Eulàlia Aballanet; Carla Martínez, Nerea Gómez, Ainoa Alonso; i Safae Mansouri.
Substitucions: Emma Cercos per Meritxell Clupes, m. 31. En el 46’ Alba Durán, Andrea Gómez, i Ángela Jiménez. En el 88’ Claudia Tena per Marta Gimeno.  

Penya Blanc Blava La Roca: Marta Molero, Mireia Gironés, Marina García, Sainza Iglésias, Jessica Jiménez, Carla Atienza, Ana Belén Caballero, Lidia Molina, Tamara Figueras, Noemí Acharkouk i Laura Romero.
Suplents: Claudia Net, Ainoa Cano i Mírian González.

Àrbitre: Joan Aragonés Casares, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Andrea Rius Antiga i Georgina Casals García. Cartolines grogues per Ángela Jiménez, m. 58 i Claudia Tena, m. 79 per part local i a la visitant Jessica Jiménez, m. 66.

Gols: 1-0: Eulàlia Aballanet, m. 29; 1-1: Lidia Molina, m. 45; 2-1: Alba Durán, m. 66; 3-1; Ainhoa Alonso, m. 72.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada del campionat de lliga de la categoria Preferent Femenina, disputat el matí del passat diumenge al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura estiuenca, temps assolellat. Veient aquest partit, i el derbi femeni següent, una representació de la penya “Pericos d’Andorra”.   





 CLASSIFICACIÓ PREFERENT FEMENINA

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.F. PALLEJA 6 2 2 0 0 7 0
2 CLUB UNIÓ ESPORTIVA VIC 6 2 2 0 0 7 1
3 C.E. LLERONA 6 2 2 0 0 3 0
4 R.C.D. ESPANYOL "C" 4 2 1 1 0 5 3
5 C.F. ATLÈTIC PRAT 3 2 1 0 1 3 2
6 C.F. LLORET 3 2 1 0 1 4 4
7 C.F. At. RIUDEPERES 3 2 1 0 1 1 1
8 C.E. SABADELL C.F. 3 2 1 0 1 5 6
9 ESCUELA F. BONAIRE 3 2 1 0 1 3 4
9 C.F. PARDINYES 1 2 0 1 1 3 4
11 C.F. SANTPEDOR 1 2 0 1 1 4 5
12 F.C. SANTFELIUENC 0 0 0 0 0 0 0
13 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 0 1 0 0 1 1 3
14 C. BELLAVISTA MILAN 0 1 0 0 1 0 2
15 U.D. SANT QUIRZE BESORA 0 2 0 0 2 0 2
16 CF PARROQUIAL STA. EUGÈNIA 0 2 0 0 2 1 8



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M