dilluns, 30 de setembre del 2013

HOMENATGE AL FUTBOL FEMENÍ A L'ESTADI

Foto d'arxiu. Lara Rabal, senzillament, amor a uns colors. 
On podria arribar  nostre club si tots els futbolistes (nois i noies) de l'entitat estimessin aquests colors i aquest escut només la meitat del que Lara s'els estima?.
    

Homenatge al futbol femení. Insignia d'or i brillants a Lara Rabal. La GPE Manigua convidada a la llotja de l’Estadi.

La denominada “festa del futbol femení” (carai quin dia han escollit aquests senyors del club per dur-la a terme !), va tenir el seu darrer episodi ahir vespre a la llotja de l’Estadi del RCDE.

Lara Rabal, que havia fet la sacada d’honor en el partit que l’Espanyol posteriorment va perdre davant el Getafe, va rebre el merescut homenatge del RCD Espanyol per la seva dilatada trajectòria defensant únicament uns colors: Els blanc i blaus de l’Espanyol. El President del RCD Espanyol Joan Collet va fer-li lliurament de la insignia d’or i brillants de l’entitat.  


A l’avantllotja presidèncial també hi eren presents diverses personalitats del mon espanyolista vinculades amb la fundació en 1972 del futbol femení, fins a l’actualitat. Entre altres, Jordi Artigas, Lluis i Núria Oliva, els familiars de Manolita Berney que recentment ens ha deixat, Elsa Franganillo, així com Dani Bosch i Jordi Llopis en qualitat de President i Vicepresident primer institucional de la Gran Penya Espanyolista Manigua, bressol del futbol femení espanyolista.     

En la foto es pot veure al President Joan Collet i el conseller encarregat del futbol femení, Albert Garrofé amb Dani Bosch i Jordi Llopis, amb el certificat emès per la GPE Manigua, conforme s’autoritza la creació del club femení de futbol en la seu social d’aquesta penya espanyolista.    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M