dimecres, 2 d’octubre del 2013

L'ALEVÍ "B" VA MERÈIXER L'EMPAT... (1-2)












RCD Espanyol Aleví “B”: 1 -  UFB Jàbac i Terrassa “A”: 2

Segona derrota del conjunt de Julián López de Lerma que ni ha tingut un fàcil inici (davant Barcelona i Jàbac de segon any) ni ha estat encertat en el segon partit en el que perfectament hagués pogut sumar al menys un punt davant els egarencs. Junior, l’autor del gol espanyolista al transformar un lliure directe, va enviar un altre llançament al travesser en els darrers instants del partit.

Sortí dominant el quadre espanyolista en el primer quart, i inclòs se li anul·là de manera justa un gol per posició antireglamentària en els primers compassos del joc, però a mida que els minuts varen anar passant, el conjunt vallesà es va fer amb el domini i va arribar amb perill a l’àrea espanyolista. Abans de finalitzar el primer període, el Jàbac disposà de dues ocasions: Una centrada del visitant Hervàs  fou rematada de cap fora per Prado en una bona oportunitat i un xut des de la frontal fou aturat per Dídac.

En el segon quart, als dos minuts de joc, el Jàbac i Terrassa s’avança en el marcador en transformar el visitant Javier Garrido un llançament directe de falta. Ocasió pels blanc-i-blaus (com al llarg de tot el partit) a pilota aturada. Llença Ismael, rebutja el meta tarrassenc i Marc remata al cos del porter topant i sent atès del cop.  El propi lateral Marc recuperat de la topada minuts després, ho prova des de fora de l’àrea, però atura bé el meta del Jàbac.  En el darrer segon abans d’anar-se’n als descans, xut ras creuat del Jàbac que és a punt de donar un fort ensurt.

Malament comença el tercer quart. D’un remat creuat Marc Marruecos fa el segon ajustant l’esfèrica a la dreta de la porteria de Marçal. Només quatre minuts després del 0-2, Pol Marín Felices “Junior” tornà a ficar a l’Espanyol en el partit quan una llunyana falta l’executà amb un xut bombejat que es colà dins la porteria del Jàbac. Era el gol que dona esperances als de Julián en pogué al menys igualar el xoc.

El propi Junior col·locà un servei de cantonada des de l’esquerra força tancat, però tocà lo just el meta evitant el gol olímpic. També en una altre falta directa al minut 40’ obligà a intervenir al meta egarenc amb una gran intervenció llençant-se a la seva dreta enviant a córner.  Un xut de Facundo en mig d’un munt de jugadors toca en un defensor i a punt és l’esfèrica d’entrar dins la porteria del Jàbac.

En els darrers quinze minuts de joc, el Jàbac arribà amb molt de perill als 3’, amb centre d’Hervàs i remat de cap creuat de Cintas, fora.  Minuts després, doble ocasió de Serna amb gran rebuig de Marçal i tornant a rematar a boca de canó, altre cop gran intervenció del meta espanyolista que treu com pot la bola evitant el gol i un defensor espanyolista allunya l’esfèrica.   

A falta de tres minuts per la fi del partit, Junior treu altre falta directe i envia la seva canonada al travesser, i l’empat espanyolista s’esvaí.  Però encara hi hauria més ocasions, doncs l’Espanyol més amb el cor que amb el cap assetjà la porteria vallesana amb un Jàbac que ara si es veié superat i defensà el resultat amb ungles i dents.

Fou en el darrer minut quan altre cop un servei de falta llençada per Junior sortí dos pams per sobre el travesser. En el 60’ Eli va tenir la millor ocasió per obtenir el desitjat empat al quedar-se tot sol davant el porter egarenc i envià la seva rematada al peu del porter. Passant dos minuts del temps reglamentari fou Txús qui servi aquest cop un nou llançament directe de falta, però altre vegada l’esfèrica es marxà massa alta per sobre el travesser. Encara passant gairebé tres minuts dels seixanta reglamentaris, l’Espanyol feu efectiu un servei de cantonada mitjançant Sergi Corbera des de l’esquerra, rematant Marc Pubill de cap i salvant el meta amb una gran intervenció. No hi hagué manera. El Jàbac s’enduu els tres punts en joc davant un Espanyol que no ha sumat cap punt en els dos partits.        


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Dídac; Marc, Facundo, Ian; Txús; Gerard Vilà i Eli
2n. quart: Dídac; Marc, Isma, Sergi; Txús, Pol; i Eli
3r quart: Marçal; Marc, Facundo, Ian; Isma, Pol; i  Gerard Anguita  
darrer quart: Marçal; Marc, Facundo, Ian; Junior; Gerard Vilà i Eli.
Substitucions: Txús i Sergi per Gerard Vilà i Ian.

UFB Jàbac i Terrassa: Víctor Fernández, Sergio Serna, Sergio Hervás, Javier Garrido, Alejandro Jiménez, Marc Marruecos i Alex Prado.
També: Ramón Guitart i Marc Cintas.

Àrbitre: Daniel Vilardell Funes, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Javier Garrido, m. 17; 0-2: Marc Marruecos, m. 32; 1-2: Junior, m. 36.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada del campionat de lliga del grup primer de Preferent Aleví, disputat el migdia del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, temperatura elevada.


CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
6 2200180
2
U.D. CORNELLÀ
6 2200150
3
C.E. MANRESA
6 220 0 104
4
DAMM C.F. "B"
6 220071
5
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
6 22006 2
6
C.E. L'HOSPITALET
4 21107 5
7
F.C. SANT CUGAT ESPORT
3 210185
8
C. GIMNÀSTIC MANRESA
3 21 0144
9
CLUB ESCOLA F. GAVÀ
3 210145
10
U.E. SANT ANDREU "B"
3 210157
11
C.D. SANT GABRIEL "B"
1 20 1157
12
F.C. SANTBOIÀ
0 2 00 22 7
13
R.C.D. ESPANYOL "B"
0 20 0218
14
C.F. JUNIOR
0 20 02311
15
VIC RIUPRIMER REFO F.C. "B"
0 2002215
16
C.F. IGUALADA
0 20 02016





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M