dijous, 3 d’octubre del 2013

EL FILIAL ESPANYOLISTA ENCARRILA
LA FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ

UE Llagostera: 2 – RCD Espanyol: 3


Aquest cop el filial espanyolista ha sabut vèncer a Llagostera i no s’ha deixat capgirar el marcador pel conjunt local, tot i que ha necessitat fins a tres cops posar-se per davant en el marcador per endur-se el triomf en aquest primer envit de la final catalana de la Copa Federació de Futbol. 

L’Espanyol s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol d’Héctor rematant de cap en el primer minut un servei de cantonada, però tan sols quatre minuts després ha igualat Aumatell. Mamadou un minut abans del descans ha tornat a posar en avantatge als de Márquez en aprofitar una errada de Barnils, marxar-se tot sol i afusellar a Ratti.  

Però altre cop ha venut cara la seva pell el quadre gironí, i tal com va succeir al partit de lliga de fa onze dies, la Llagostera ha tornat  a igualar el partit amb un segon gol obra de Nuha que ha superat a dos adversaris i al meta espanyolista i ha posat les taules en el marcador. Quan el partit s’exhauria, l’extrem esquerrà Borja Martínez, d’acció individual ha finalitzat amb un bon xut que ha batut al meta Nico Ratti.

Aquest resultat posa l’eliminatòria en avantatge al quadre de Manolo Márquez, cara al partit de tornada que es disputarà d’aquí a quinze dies (16 d’octubre) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Per superar l’eliminatòria la Llagostera necessitarà guanyar de dos gols de diferència, o aconseguir triomfs mínims superiors a tres gols.  
    

Fitxa tècnica:
UE Llagostera: Nico Ratti, Aimar, Barnils, David Cano, Barón, Tito, Alex Cruz, Jordi López, Nuha, Aumatell, i Pere Tarradellas.
Substitucions: Fullana per Pere Tarradellas, m. 43; Pi i Pitu per David Cano i Jordi López, m. 46. Altre suplent: Moragón (p.s.)

RCD Espanyol B: KoKe, Rober, Défez, Héctor, Eric Bertrand, Lluis, Irawan, Miravent, Aday, Mamadou i Borja.
Substitucions: Kilian per Aday, m. 64; Iván Sales per Irawan, m. 73; Ferran Monzó per Miravent, m. 88. Altres suplents:  Moha (p.s.) i Jairo.

Àrbitre: Albert Ávalos Martos, de la delegació de l’Anoia, assistit en bandes per Joan Méndez Mateo (Granollers) i Jordi José Barrera (Anoia). Cartolines grogues als locals  Barnils,  Nuha, i Pitu i als espanyolistes  Lluis i Héctor.   

Gols: 0-1: Héctor, m. 1; 1-1: Aumatell, m.5; 1-2: Mamadou, m. 45;  2-2: Nuha, m. 68; 2-3: Borja, m. 86.

Incidències: Partit d’anada de la Final de la Copa RFEF en la seva fase catalana, disputat aquest vespre al Mpal. de Llagostera. En les files del conjunt gironí varis jugadors amb passat espanyolista al haver militat en el seu futbol base: Alberto Moreno “Tito”, Pere Tarradelles, així com Lobato que avui no ha anat convocat. En el quadre perico, han participat del triomf dos jugadors del Juvenil A, el lateral José Défez i el central Lluis. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M