dilluns, 25 d’agost del 2014

ASSAIG POSITIU DEL FEMENÍ (5-1)











RCD Espanyol Femení “A”: 5 – CFF Marítim: 1

Fluix el primer temps, molt millor l'Espanyol en el segon.

L’equip de José Antonio Montes continua la seva posada a punt per l’inici de la lliga, i aquest dissabte va golejar al Marítim valencià (tercer classificat del grup 7è de la Segona Divisió Femenina) amb un triomf cimentat en un bon segon temps en el que les locals van imposar la seva millor qualitat després d’un decebedor primer temps en el que les valencianes es van veure amb un empat a un gol davant tot un històric i de superior categoria com l’Espanyol.

S’avançà el quadre català ben ràpidament amb un remat de cap de María Estella (ex Sant Gabriel), a la sortida d’un servei de cantonada executat des de l’esquerra. Va pogué augmentar el compte l’equip local amb ocasions de la gallega Lombi, que rebutjà la portera valenciana, un remat d’Inés d’esperó per sobre el travesser. Però l’equip valencià en un parell d’accions consecutives arribà fins els dominis de Paula, primer donant l’ensurt i obligant a intervenir a la meta espanyolista a fons, i tot seguit a la sortida d’un servei de cantonada, aconseguir empatar l’encontre amb un tret a l’escaire inapel·lable.  La reacció espanyolista, ben feble, consistí amb un xut abans del descans de Lombi, que sortí fora a la dreta.

Molts canvis en l’equip en el segon temps. El joc varià sensiblement i l’Espanyol posà la directa per resoldre per la via ràpida l’encontre.   Als 7 minuts de la represa, Núria Mendoza executa un servei de cantonada i després de varis rebots, la central procedent del FC Levante Las Planas, Inés, remata al fons de la porteria del Marítim.  L’equip català prenia avantatja i ja de manera clara, s’imposaria al seu rival per joc i gols, davant un rival que començaria a pagar car l’esforç realitzat en el primer temps.

La golejadora Rivi –la gran esperança d’aquesta temporada en l’equip perico – aconseguí encarrilar el partit després d’un autèntic golás, després de controlar i deixar anar un autèntic obús que picant a la part interior del travesser es colà dins la porteria valenciana.  Mereixia el doblet la davantera procedent del Granada, després d’un slalon en el que va superar a tres adversaris, però finalment el seu remat es marxà a còrner quan ja es cantava el gol.  El servei de cantonada novament el llença Nuria, i altre cop Rivi remata imposant-se als seus rivals, fent l’aturada de la tarda la portera visitant enviant a córner. Bons detalls vam veure també, en algunes accions d’Alba Pomares.

Aconseguí Bárbara Latorre el quart en una preciosa jugada. La destacada davantera perica que jugà d’extrem durant bona part del matx en el nou dibuix de Montes, agafà en el 75’ una bola en zona de tres quarts, regatejà fins a tres jugadores i superant a la meta rival, marcà a plaer. 

Tancà la golejada Paloma després de rematar una assistència de Bárbara. Abans, però, Núria Mendoza envià un remat letal, que salvà sota pals una defensora valenciana, i ja en els darrers instants de l’amistós, a punt estigué Bárbara d’aprofitar el rebot en una indecisió entre la porter i defensora visitant, fent-se finalment amb la bola la meta valenciana en dos temps. Tingueren minuts en la recta final del matx, les joves jugadores del filial que han fet la pretemporada amb el primer equip (Mayra, Sara, Haley i Ari).
         

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula; María Estella, Inés, Pereira, Cotado; Kenti, Troyano, Pomares; Bárbara, Lombi i Rivi.
També:  Andrea (p.s.), Estivi, Núria, Paloma, Mayra, Sara Nassim, Haley i Ari Forment.

CFF Marítim: Yoli, Marta, Marian, Olga, Lydia, González, Vicky, Amparo, Epi, Iris i Paula.
També: Aroa, Raquel, Nuria, Cristina, Marina, Bárbara, Jenny i Verónica.

Àrbitre: Marcos Fernández Quintero, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Estella, m. 5; 1-1: Marian, m.31; 2-1: Inés, m.52; 3-1: Rivi, m. 55; 4-1: Bárbara, m.75 ; 5-1: Paloma, m.81.

Incidències: Tercer encontre amistós de pretemporada del Femení A espanyolista. Partit disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la tarda del passat dissabte. Temps assolellat, tarda plenament estiuenca amb temperatura alta, després de molts dies sense gairebé veure el sol a l’àrea metropolitana.    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M