dimarts, 26 d’agost del 2014

DOBLET AL TORNEIG D'HOSTALETS DE PIEROLA

EL JUVENIL “A”, CAMPIÓ A HOSTALETS DE PIEROLA.

L’equip de David Gallego, s’emporta el “Vila d’Hostalets Elit” Juvenil 2014, disputat al Mpal. d’Hostalets de Pierola (L’Anoia) el passat dissabte.   

El torneig estava estructurat en un complicat sistema de competició basat en la disputa de dues fases de triangulars. En la primera fase, la competició es dividia en dos grups de tres equips.  Els tres millors equips (els dos primers de grup i el millor segon de grup) es jugaven una segona fase amb altre triangular que donava el triomf final en el torneig, mentre que els tres pitjors (pitjor segon i els dos tercers) disputaven altre triangular per obtenir com a premi la consolació de la quarta plaça.   

En un dels grups la UD Cornellà “B”  s’enfrontà al  Reus Deportiu i al Jàbac Terrassa, mentre que en l’altre triangular, l’Espanyol s’enfrontà a la UE Sant Andreu i al CE Mercantil. L’Espanyol ha quedat en primera posició del seu grup, i s’ho ha jugat tot davant el Jàbac i el Reus Deportiu. La classificació dels reusencs també ha sigut curiosa, ja que ha finalitzat en segon lloc igualat amb tot amb el Mercantil –segon de l’altre grup – i el sorteig amb moneda ha tingut que decidir el millor segon.  Per tant, Mercantil, Cornellà B, i Sant Andreu han jugat el triangular de consolació.   

 Aquest son els resultats del triangular en partits de quaranta-cinc minuts.

Primera Fase:
RCD Espanyol Juvenil “A”: 7 – UE Sant Andreu: 0
RCD Espanyol Juvenil “A”: 0 - CE Mercantil: 0
CE Mercantil: 1 - UE Sant Andreu: 1

Triangular final:

RCD Espanyol Juvenil “A”:  2 – CF Reus Deportiu: 0
UFB Jàbac Terrassa: 3 – CF Reus Deportiu: 0
RCD Espanyol Juvenil “A”: 3 - UFB Jàbac Terrassa: 0 


EL CADET “A”,  TAMBÉ CAMPIÓ A HOSTALETS DE PIEROLA

L’equip de David Fernández s’adjudicà a l’endemà diumenge, el Torneig “Vila d’Hostalets Èlit” disputat a Hostalets de Pierola.

Estructurat amb dos grups de quatre equips, en el Grup A, es trobaven la UD Cornellà, CE Sabadell, EF Gavà i CF Badalona. Al Grup B, CD La Floresta, Reus Deportiu, UFB Jàbac-Terrassa i el RCD Espanyol.

El conjunt de David Fernández, en partits bastant curts, va derrotar 6-0 al CD La Floresta, 1-0 al Reus Deportiu CF, i va empatar (1-1) amb el Jàbac Terrassa.

El quadre perico es classificà primer del seu grup i disputà la gran final  davant l’EF Gavà que havia obtingut el primer lloc a l’altre grup, aconseguint el triomf per un mínim,  però suficient 1-0.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M