dimecres, 27 d’agost del 2014

L'INFANTIL "A" COMENÇA FORT











RCD Espanyol Infantil “A”: 3 – UE Bordeta Lleida Cadet: 0

Victòria en el debut del nou Infantil A (la fornada que la passada temporada conquerí el Torneig d’Arona), en partit disputat a la Dani Jarque el passat dissabte contra el cadet de primer any de la UE Bordeta de Lleida.

Tretze minuts passaren fins que arribà la primera gran ocasió del partit amb una acció en la que Nico obre Kilian, guanyant línia de fons i col·locant un centre profund que en el segon pal rematà forçat Pau Sánchez acabant l’esfèrica a córner.   Arribà el primer gol del partit tan sols un minut després, quan el central Alejandro - que es trobava en zona ofensiva al pujar al remat en el servei de cantonada -, es fa amb la bola i desbordant superant al defensor, guanya línia de fons i dona la passada de la mort per que Pau Sánchez, aquest cop si, pugui enviar l’esfèrica al fons de la porteria lleidatana.

Als vint-i-vuit minuts, el Bordeta tallà en falta una acció clara en la que Reda es marxava tot sol cap a porta. El fet de ser un encontre amistós en el que a més mancava molt per jugar, estalvià als lleidatans de l’oportuna cartolina vermella en l’acció.  La Bordeta gaudi d’una bona ocasió en un remat de cap que aturà perfectament el meta Ángel Fortuño.

Moltes substitucions en el segon temps realitzades per Carles Martínez Novell, tant en l’inici com posteriorment tornant a sortir jugadors que ja havien jugat. Maxím disposà d’una bona ocasió rematant una bola dividida ficant la bota, però el meta visitant en dos temps es va fer amb la pilota. Al quart d’hora del segon temps, penal favorable al conjunt local, que el llençà Dani Villahermosa enviant la bola al  fons de la porteria. Era el 2-0 que encarrilava el partit.  Pogué escurçar diferències el conjunt lleidatà amb un tret al travesser en el 63, però finalment seria l’Espanyol qui tan sols dos minuts després, establiria el definitiu 3-0 repetint el menut davanter Pau Sánchez. Seria també rematant a boca de canó una bola centrada des de la dreta.
     

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ángel, Barrí, Jordi, Alejandro, Sanchís, Dani, Kilian, Julen, Maxím, Nico i Pau Sánchez.
Substitucions: Sergi Benítez, Arnau i Reda per Barrí, Dani, i Maxím, m. 23; Juanvi, Bañuls, Ot, Domingo, Jofre, per Ángel, Jordi, Sanchís, Julen, i Pau Sánchez, m. 36; Dani i Maxím per Kilian i Nico, m. 45; Maxím i Pau Sánchez per Barrí i Arnau, m. 58.

UE Bordeta Lleida: Óscar Balañá, Adrià Fontanet, Ferran Gallart, Adrià Cusine, Arnau Argilés, Adrià Espinar, Joel Ribes, Jorge Gómez, Oscar Dueso, Daniel González i Jaume Miret.
Suplents: Adrià Pastor, Sergi Dueso, Artur Calbejo, Ramón Pau, i David González.

Àrbitre: Daniel Luque Ortuño, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Pau Sánchez, m. 14; 2-0: Dani, (pen.), m. 55; 3-0: Pau Sánchez, m. 65.

Incidències: Primer encontre amistós del conjunt infantil de segon any espanyolista, disputat el passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps estiuenc, amb cel serè i ambient assolellat.


Diumenge, victòria sobre el Girona FC:

RCD Espanyol Infantil “A”: 1 – Girona FC: 0

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ángel, Sergi Benítez, Bañuls, Domingo, Jordi, Alejandro, Kilian, Arnau, Reda, Ot i Jofre.
També: Juanvi (p.s.), Barri, Sanchís, Julen, Dani, Pau Sánchez, Maxím...

Girona FC: Lluis Tarrés, Ángel Blanco, Noah cooke, Alejandro Sánchez, Albert Ciurana, Aleix Moreno, Gerard Pratsevall, Bedilu González, Gerard Pouget, Pau Baró i Iván Castro.
També: Mario Mendoza (p.s.), Juan Carlos, Cesc Fabrellas, Alexis García, Oscar Woods, Amadou Dialo i Víctor Valverde.

Àrbitre: Gerard Rubiralta Cortés de la delegació de Barcelona.

Gol: 1-0: Maxím, m. 49.

Incidències: Segon partit amistós de pretemporada de l’Infantil “A”, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el matí del passat diumenge.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M