dimarts, 26 d’agost del 2014

LES BAIXES DEL JUVENIL "A"




Aquests son els jugadors del Juvenil “A” del RCD Espanyol 2013/14 que han causat baixa per la propera temporada. Per ordre en les fotos: Moha, Ian Pino, Défez, Borjita, Domi i Alán Ávila.  

Cal esmentar la situació particular del meta Moha Chaoui, fitxat el passat exercici de la UE Figueres, que tot i tenir contracte en vigor i romandre encara a l’entitat espanyolista, no compta pels tècnics de l’entitat perica. Recordem que ja en el filial la situació es prou complicada a la porteria amb tres porters (Andrés, Néstor i Koke, amb la possibilitat inclòs que aquest darrer sigui cedit). El fet que el meta marroquí hagi acabat com a juvenil, el deixa fora de l’entitat pendent d’una cessió o liquidació.

Altre cas curiós és el del davanter centre mexicà Alán Ávila, jugador que arribà amb una gran fama de l’AD Alcorcón, però que el seu pas pel Juvenil A de David Gallego fou anecdòtic (1 gol i pocs partits disputats), sent cedit al FC Cerdanyola del Vallès al mercat d’hivern. Al club vallesà tampoc tingué oportunitats, havent de jugar 8 encontres en el Juvenil A (Primera Divisió Juvenil, es a dir per ordre la quarta categoria juvenil) on aconseguí marcar 11 gols. Ara ha fitxat cedit per l’Espanyol al Marino de Luanco. Amb la sortida al mercat d’hivern d’Alán Ávila també van marxar Jonathan Toledo, Moi i Joel, desvinculant-se de l’entitat espanyolista. Aquestes baixes ja van ser esmentades en l’actualització de planters que al mes de gener/febrer Sentiment Perico va publica, i de les quals vàrem donar complida informació.       

BAIXES JUVENIL 13/14 NASCUT  Proced. Demarc. Fitxa 2015 per...
MOHAmed Chaoui   L'Escala, 1995 U.E. Figueres 2013. Porter
IAN Pino Soler Prats Lluçanés, 23/01/96 Juv. Damm CF 2013. Central/Mig 
José Emilio DÉFEZ Gallén Grao de Castelló, 19/03/95 Roda-Villarreal 2013 Lat.D (CF San Pedro)
BORJA López Aguirre Melilla, 04/03/95 UD Melilla 2013. Migc. (UD Melilla)
DOMIngo Berlanga Ougogouti Tànger (Marroc), 6/05/95 SS Lazio març2012. Davanter (Mallorca B)
Alán ÁVILA Rivera (Cedit gener 2014 Cerdanyola) Puebla, MEX, 3/01/95 Alcorcón 2013. Davanter (Cedit Marino Luanco )


1 comentari:

Anònim ha dit...

Continues sent la millor font d'informació del futbol base de l'Espanyol. Gràcies

Domènec




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M