dilluns, 25 d’agost del 2014

TRIOMF DEL CADET "A" DAVANT EL JUVENIL "B" DEL BADALONA

RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – CF Badalona Juv. “B”: 0

Victòria del Cadet “A” entrenat per David Fernández en el seu amistós de dissabte davant el Juvenil “B” de Preferent del CF Badalona.

Els badalonins dominaren més en els primers moments però fou l’Espanyol qui arribà amb més perill amb un parell de centres des de l’esquerra de Mateo que no trobaren rematador. Els “liles”, s’avançaren als disset de joc després que una centrada de Pau per la dreta no fos rebutjada de manera prou solvent per la cobertura visitant, i Izan, engaltant la bola, la envià al fons de la porteria amb un tret rasi ajustat.

En el primer temps tan sols un ràpid contracop visitant que molt atent, avortà llençant-se a la gespa el meta Adrián, i un remat creuat en el darrer minut que sortí fora a l’esquerra del porter espanyolista.

En el segon temps sortiren la resta de jugadors del planter tret dels que arrossegaren problemes físics com Jutgla o Arnau Fábregas.  Va pogué sentenciar el quadre local quan Brugué envià una bola d’or per Anglada que rematà enviant l’esfèrica al peu del porter que salvà del segon al seu equip.

Més clar encara ho tingué l’Espanyol quan la col·legiada Ainara Acevedo assenyalà una màxima pena sobre Anglada a manca de sis minuts pel final del partit. Pol Lozano estavellà el seu llançament en el pal esquerre de la porteria i el marcador es mantingué amb la mínima avantatge favorable als locals, tot i que els pericos encara gaudirien en el darrer minut d’una doble ocasió, que entre el porter del Badalona i un defensor, evitaren el segon amb bastant fortuna.

RCD Espanyol: Adrián, Arnau Alós, Marc Llinares, Alex Pastor, Albert, Juan Sosa, Pau, De la Torre,  Retuerto, Izan i Mateo.
Substitucions: Brugué per Pau, m 26. En el segon temps van jugar: Lluis Andreu (p.s.), Dani Reina, Pol Hernández, Gilbert, Fode, Anglada, Alex Cubedo i Pol Lozano.

CF Badalona “B”: Alex Pérez, Daniel Jares, Albert Reyes, Alex Escánez, Kike García, Adrián Lara, Oscar Palencia, Joan Fajardo, Richard Salinas, Rubén Abad i Carlos Alonso.
També: Pau Chueco (p.s.), Víctor Ruíz, Maksym Soroka, Víctor Soler i Marc Cervera.

Àrbitre: Ainara Andrea Acevedo Dudley, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues al local Ferran Brugué, m. 32 i al visitant Adrián Lara, m. 35.

Gol: 1-0: Izan, m. 17

Incidències: Encontre amistós disputat el matí (9:30h.) de dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ambient agradable amb temperatura ben fresca, fins que irrompí el sol després de molts dies sense la seva presència.  En les files del quadre visitant, Enrique García Álvarez “Kike” jugador que la temporada passada es trobà a la plantilla del Cadet A espanyolista i que pràcticament estigué lesionat tot l’exercici.