dimecres, 27 d’agost del 2014

DERROTA DEL FEMENÍ "B"
A L'AMISTÓS DISPUTAT A LES PLANES (1-0)

FC Levante Las Planas: 1 – RCD Espanyol Femení “B”: 0

Un gol de la exjugadora del Femení “C” espanyolista (equip que enguany s’ha dissolt) Andrea Gómez, donà el triomf al conjunt de Sant Joan Despí en l’amistós disputat el passat diumenge per “fer boca” al que serà el “plat fort” de divendres en idèntic escenari corresponent a les semifinals de la Copa Catalunya, en duel entre els dos primers equips femenins d’ambdues entitats.

El conjunt espanyolista completava el segon encontre amistós (un empat i una derrota) davant un dels rivals directes que tindrà el conjunt perico per revalidar el títol de lliga en aquest grup tercer de la categoria de plata del futbol femení nacional.       


Fitxa tècnica:
FC Levante Las Planas: María Ripoll; Sarita, Elba, Belén, Eli Sivera, Ana Román, Zaira, Berta, Alba, Andrea Gómez i Sara Serna.
També:  Marta Cubí, Carol, Ana, Ara Rodríguez, Álvarez y Gemma.

RCD Espanyol: Ariadna, Laia, Mónica Bácter, Carla Moyano, Ángela, Chama, Paula Bolta, Ainhoa,  Laura, Yasmina, i Yaiza.
Suplents: Aranzazu (p.s.), Altmann, Mireia i Nuria Barniol.

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Marc Abad Molinos i Kevin Dotel Pujols. Cartolina groga per la local Eli, m. 28.

Gol: 1-0: Andrea Gómez, m. 21

Incidències: Encontre amistós de pretemporada disputat la tarda del passat diumenge al Mpal. Les Planes de Sant Joan Despí, entre el primer equip del Levante Las Planas Femení i el filial femení del RCD Espanyol. En les files del quadre local, nombroses jugadores que han militat al futbol base femení espanyolista: Elisabet Sivera Pintanel, Sara García Sánchez-Migallón (qui tornava després d’una greu lesió d’un any), Andrea Gómez Larrea, Ana Román López, així com les jugadores que ho han fet en el primer equip femení del RCDE: Sara Serna Abadías, Marta Cubí Tudó, Carolina Miranda Calleja, i Sonia Zarza Pérez.        





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M