diumenge, 7 de setembre del 2014

EL JUVENIL "B", PER LA VIA RÀPIDA,
OBTÉ EL SEU PRIMER TRIOMF (3-1)













RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 – C.F. Blanca Subur “A”: 1

Primera victòria del quadre espanyolista, la que va obtenir dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l’ascendit Blanca Subur. Els sitgetans, campions d’un dels grups de Preferent i botxins del FC Barcelona en el Campionat de Catalunya Juvenil la passada temporada, encara no han aconseguit puntuar i tanquen la classificació. Els de Robert Cuesta, que van perdre a Girona en la jornada inaugural en un encontre en el que mereixien millor sort que l’advers 2-0 encaixat, es van refer dissabte derrotant a l’equip sitgetà per la via ràpida establint un 2-0 en el marcador als 8 minuts de joc.

Com a novetat en l’equip que presentà Robert Cuesta, la presència i adaptació del central Jaume Villar a la banda dreta de la cobertura perica.  Als dos minuts de donar començament el partit, Javier Puado dins l’àrea petita afusellà al meta Raul Aroca (ex del Cadet A espanyolista la passada temporada). L’equip perico cobrava avantatge i posava coll avall l’encontre. Encara més al seu favor quan als vuit  de joc, Víctor Sánchez Poves (jugador incorporat del Sant Cugat, en la que és la seva segona etapa en el futbol base perico), va augmentar la renda blanc-i-blava amb un segon gol. Mitja volta dins l’àrea, i remat a la dreta de Raul Aroca, al fons de la porteria sitgetana.

L’Espanyol va pogué fer pujar el tercer al marcador quan tot sol Enri, rematà massa refiat, i estavellà la pilota al peu del meta que aconseguí rebutjar l’esfèrica evitant el gol en el mà a mà.  Jordan envià un servei de cantonada directe executat des de la dreta a la xarxa superior de la porteria visitant.  En acció de Jordán per la dreta, després de tocar Enri en el punt de penal i d’algun rebot, Víctor envià l’esfèrica rematant de primera molt alt, quan es trobava tot sol en una gran oportunitat. Amb aquest marcador, s’arribà al descans.

Puado, el màxim golejador de la passada Divisió d’Honor Cadet amb la UD Cornellà amb 29 dianes, aconseguí el seu primer doblet com a perico, quan en el 19’ del segon temps aconseguí batre al meta de la Blanca Subur rematant dins l’àrea, rebutjant aquest, i afusellant en segona instància. Tan sols dos minuts després escurçà diferències l’equip de Sitges, quan el seu dorsal 15, Escofet, en perfecta jugada individual regatejà a dos adversaris entrant fins la cuina i superant a Santaló.

El marcador ja no es mogué més, i el partit progressivament va anar perdent interès, sense que l’esforç sitgetà tingués més premi que el evitar que els blanc-i-blaus ampliessin la renda de dos gols. El proper encontre dels espanyolistes serà al Mpal. d’Esports de Mataró davant el quadre local.  La Damm CF “B” és l’únic conjunt que ha vençut en els dos encontres i qui per tant, encapçala la taula.    


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Carles Santaló, Jaume, Pedrosa, Joel, Pocurull, Manchón, Jordan, Martí, Enri, Puado, i Víctor Sánchez.
Substitucions: Ignasi per Jaume, m. 46; Alex Bermejo per Manchón, m. 46; Cristopher per Víctor, m. 56; Almirall per Jordan, m. 73. Altre suplent: Edu Frías (p.s.)

CF Blanca Subur: Raul Aroca, Marc Vidal, Jaime Jorge, Sergi Plazas, Víctor Matías, Iker Pujol, Albert Durango, Marc Navarro, Jordi Bravo, Roberto Andrés i Manel Llorens.
Substitucions: Sergio Gómez per Víctor Matías, m. 52; Sergi Escofet per Manel Llorens, m. 62; Muñoz-Torrero per Marc Navarro, m.62; Marc Montaner per Jaime Jorge, m.75. Altre suplent:  Pau Celma (p.s.)

Àrbitre: Rubén Mancera Antón, de la delegació d’El Maresme, assistit en bandes per Joel Adrián Espinoza Macas i Eudald Correa Raigón.  Cartolina groga a Marc Vidal (Blanca Subur), m. 86.
   
Gols: 1-0: Puado, m. 2; 2-0: Víctor, m. 8; 3-0: Puado, m. 64; 3-1: Sergi Escofet, m. 66.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada del campionat del grup 7è de Lliga Nacional Juvenil, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque la tarda del passat dissabte. Temps assolellat, temperatura estiuenca, bastant alta.  En les files del quadre visitant, el meta Raul Aroca Calle, que milità al futbol base espanyolista les dues passades temporades.


JULI, FINALMENT AL CE EUROPA.

En altre ordre de coses, el jugador del futbol base espanyolista Julián Jordán Canosa, que la passada temporada jugà al Cadet “A” i que enguany en els partits amistosos davant el Santfeliuenc i Souphampton, jugà amb el Juvenil A, i que estava previst que fos cedit a la UFB Jàbac i Terrassa, finalment ha recalat cedit al CE Europa de Lliga Nacional Juvenil.  L’extrem precisament va arribar del conjunt europeista quan estava en edat aleví, l’estiu de 2009. Com a tots en aquests casos, que tingui la màxima sort en la nova etapa a l’equip de Gràcia.    



  CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL,  GRUP 7è.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.F. DAMM "B" 6 2 2 0 0 5 0
2 F.C. GIRONA 4 2 1 1 0 3 1
2 C.E. L'HOSPITALET 4 2 1 1 0 3 1
4 C.F. GAVÀ 4 2 1 1 0 6 5
5 ESCOLA. F. GIRONÉS-SÀBAT 4 2 1 1 0 4 3
6 C.F. REUS DEPORTIU 4 2 1 1 0 3 2
6 U.E. SANT ANDREU 4 2 1 1 0 3 2
8 A.E.C. MANLLEU 4 2 1 1 0 2 1
8 A.E. PRAT 4 2 1 1 0 2 1
10 F.C. BARCELONA "B" 3 2 1 0 1 4 4
11 R.C.D. ESPANYOL "B" 3 2 1 0 1 3 3
12 U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE 2 2 0 2 0 2 2
13 U.E. MOLLET C.F. 1 2 0 1 1 4 5
14 C.E. EUROPA 1 2 0 1 1 1 2
15 VILA OLÍMPIC CLUB ESP. 0 2 0 0 2 3 5
16 U.D. CORNELLÀ "B" 0 2 0 0 2 1 4
17 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 0 2 0 0 2 0 3
18 C.F. BLANCA SUBUR 0 2 0 0 2 1 6





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M