dimarts, 9 de setembre del 2014

MARFIL SANTA COLOMA FUTBOL SALA
GUANYADOR DEL XIV TORNEIG JOAN BABOT

Fotos: Penya Blanc Blava Sant Joan Despí.

El Cadet del club Marfil Sta. Coloma Futbol Sala, es va proclamar campió del Torneig Joan Babot que organitza la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí des de 2001.

El torneig Joan Babot (en homenatge a qui fou jugador del RCD Espanyol 1951-52, fill d'aquesta ciutat), en les tretze anteriors edicions fou un torneig de futbol infantil en el que sempre participava una selecció integrada per jugadors dels dos clubs de futbol de la ciutat (UE Sant Joan Despí i FC Levante Las Planas), així com la presència del quadre Infantil A del RCDE i amb la participació de grans pedreres a nivell català i inclòs de la resta d'Espanya, que van fer que el torneig hagi assolit un nivell i una fama ben merescuda. 

Enguany  s’ha transformat en un torneig de Futbol Sala Cadet, en el que la part representant a la ciutat amfitriona és l’Escola de Futbol Sala de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí, entitat que en els darrers anys ha anat progressant obtenint grans èxits en aquesta parcel·la de la base del futbol sala.

L'actual edició del Joan Babot, que es disputà els passats dissabte i diumenge al Pavelló Poliesportiu Salvador Gimeno d’aquesta població del Baix Llobregat, enfrontà en una de les semifinals als equips Cadet A i Cadet B de l’entitat perica. En l’altre semifinal, Marfil Sta. Coloma guanyà 6-3 al quadre cadet del club Inter Movistar, qui finalitzà en tercer lloc. A la gran final, els colomencs s’adjudicaren el triomf final per 2-4 derrotant a l’Escola de Futbol Sala de la Penya Blanc Blava Sant Joan Despí.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M