dimarts, 9 de setembre del 2014

TRIOMF DEL VIGENT CAMPIÓ (3-0)
EL FEMENÍ "B", JA AL CAPDAVANT DE LA TAULA












RCD Espanyol Femení “B”: 3 – S.E. AEM Lleida: 0

El filial femení espanyolista si que ha començat bé el campionat, derrotant en l’estrena a la Ciutat Esportiva a les lleidatanes de l’AEM per un 3-0 cimentant el triomf amb un bon segon temps, que li val al quadre de Juliana García ser el primer líder d’aquest nou campionat del grup tercer de la Segona Divisió Femenina, del que és vigent campió l’equip perico.

SE AEM és l’únic club femení de tota la província de Lleida que ha quedat a l’elit del futbol femení català, a la categoria de plata del futbol femení estatal, després de la renúncia d’un Lleida Esportiu que per motius econòmics va passar de lluitar per pujar, disputant amb resultat negatiu la fase  d’ascens a la Primera Divisió, a jugar a categoria territorial (1a.cat. amb el B).     

Tornant al partit inaugural del campionat un cop fet aquesta ressenya, l’equip espanyolista no va pogué imposar-se al seu rival fins el segon temps. L’AEM va plantar cara força bé en el primer temps, en el que les espanyolistes no van trobar en cap moment la manera de superar l’entramat defensiu de les lleidatanes.

En els primers quaranta-cinc minuts de joc, inclòs l’AEM disposà d’una bona ocasió estan a punt de sorprendre a les blanc-i-blaves. Fou als 10’ quan una vaselina surt fora, per sobre la pràcticament buida porteria espanyolista.  Bácter ho provà amb un xut des de la frontal que sortí fora. La més clara fou per Chama, qui fent un difícil control envia la seva volea fora al darrer minut d’un primer temps en el que les lleidatanes no van ser gens inferiors al vigent campió de lliga.

En el segon temps tot varià sensiblement. L’Espanyol  prem l’accelerador i posa setge a l’àrea lleidatana d’una manera ja més clara i amb més convicció. Yasmina Ferrero disposarà d’una gran ocasió  rematant dins l’àrea als peus de la portera Judith.  Un remat de Chama a la sortida d’un servei de cantonada se’n va fora per ben poc. Als 8’ de la represa, falta directa executada per Yasmina Ferrero enviant l’esfèrica a l’escaire de la porteria del quadre de la capital del Segrià.

Amb el gol les espanyolistes jugaren amb més tranquil·litat i espais. Tan sols tres minuts després arribaria el 2-0 que encarrilaria definitivament el partit. Chama fa jugada i li dona el gol en safata de plata a Laura amb una perfecta assistència horitzontal on la davantera espanyolista lliure de marca, xuta fluix però col·locada davant la meta del Lleida que podia haver quelcom més en l’acció.  

A una passada en profunditat de Chama, la meta visitant arribaria abans que Carla Moyano llençant-se a la gespa als seus peus. A vuit del final, gran oportunitat per Chama qui rebent de Yaiza en profunditat remata salvant la portera de l’AEM; l’acció continua i Laura es treu una canonada que acaba significant el 3-0 definitiu amb que les de Juliana García es situarien en primera posició a la classificació d’aquest campionat de Segona Nacional Femenina.  

  
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ari, Laia, Bácter, Mireia, Ángela, Chama, Paula Bolta, Yaiza, Laura, Yasmina Ferrero i Moyano.
Substitucions: Altmann i  Ainhoa per Bolta i Yasmina, m. 69; Barniol per Moyano, m. 84; Aranzazu per Ari, m. 85.

SE AEM Lleida: Judith, Neus, Carla, Janira, Lidia, Llop, Nadia, Nuria, Pio, Vane, i Anna.  
Substitucions: Sonia per Neus, m. 60; Laura per Janira, m.73. També: Sara i Paola.

Gols: 1-0:Yasmina, m. 53; 2-0: Laura, m. 56; 3-0: Laura, m.83.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del campionat de lliga del grup 3r.de Segona Divisió Femenina, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el matí del passat diumenge en un inusual horari (9:30h). Cel parcialment cobert, obrint-se clarianes i augmentant ràpidament la calor i la sensació de xafogor.      





 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL "B" 3 1 1 0 0 3 0
2 A.D. SON SARDINA 3 1 1 0 0 4 2
3 C.F. IGUALADA 3 1 1 0 0 2 0
4 F.C. BARCELONA "B" 3 1 1 0 0 2 1
5 U. E. SANT ANDREU 3 1 1 0 0 1 0
6 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 1 1 0 1 0 1 1
6 C.D. TRANSP. ALCAINE "B" 1 1 0 1 0 1 1
8 C.E. EUROPA 0 0 0 0 0 0 0
8 C.F. LLORET 0 0 0 0 0 0 0
10 U.E. VIC 0 1 0 0 1 1 2
11 U.E. L'ESTARTIT 0 1 0 0 1 0 1
12 C.D. SANT GABRIEL "B" 0 1 0 0 1 2 4
13 C.E. SEAGULL 0 1 0 0 1 0 2
14 S.E. AEM LLEIDA 0 1 0 0 1 0 3





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M