dissabte, 13 de setembre del 2014

EL JUVENIL ROGER, AL VILLARREAL CF.



Roger Escoruela Miralles, (Barcelona, 13/03/1996), lateral esquerre incorporat l’estiu passat al Juvenil A de David Gallego procedent de la UD Cornellà, ha marxat al Villarreal CF després de veure’s sense minuts en el més curt futur si continuava a l’equip espanyolista.

El fet de trobar-se a la mateixa demarcació amb Aarón i Erik Sarmiento barrant-li clarament el pas, haurà sigut definitiu a l’hora de considerar la seva continuïtat a l’equip. L’ex del Cornellà durant les primeres setmanes de la pretemporada va anar a Anglaterra per provar amb el Liverpool FC. Després de no arribar a bon port l’operació, va tornar a l’equip perico on va participar com un més en la  resta de partits de pretemporada que l’equip de David Gallego va dur a terme per la seva preparació cara al campionat.   

Avui el juvenil A espanyolista rebrà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (18:00h.) al Lleida Esportiu. Els de la Terra Ferma han sigut el primer líder del campionat en guanyar 3-1 al Real Zaragoza en la jornada inaugural.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M