dilluns, 8 de setembre del 2014

PUNT I FINAL A L'ESTADA DE VITERALE A L'ESPANYOL.
EL JUGADOR ANUNCIA QUE HA SIGNAT PEL CHIEVO VERONA

Antoine Viterale, jugador que va arribar l’agost del passat any 2013 a l’entitat espanyolista, va nèixer a Hong-Kong l’ 1 de juliol de 1996, amb passaport comunitari en ser fill de pares francès i italià, era l’únic jugador de segon any del Juvenil “B” espanyolista en la darrera temporada. També havia residit de ben jove a Singapur, on havia jugat amb el club Etoile FC abans de iniciar la seva singladura a través de no poques escoles de futbol europees.

El cas es com a poc, ben curiós i pintoresc, sense voler fer en absolut cap tipus de paral·lelisme amb altre cas que tots recordareu bastant bé i que finalment acabà esclatant de manera escandalosa en el filial, si que cal dir que tot i la situació delicada de l’equip espanyolista (jugant-se el descens en el darrer partit a la Dani Jarque), en tota la temporada amb cap dels dos tècnics ben diferents que passaren per la banqueta de l’equip, jugà de titular ni un sol partit.    

Antoine Viterale ha sigut  convocat en vuit ocasions en tota la temporada. Cap partit ha sortit en l’onze titular. Va debutar a la jornada 13 a Badalona davant el juv.B de l’entitat badalonina (1-1) jugant cinc minuts. A la jornada 19, va debutar a la Dani Jarque en la derrota del seu equip davant el Mollet (0-1) jugant 28 minuts.  Va tenir una aportació testimonial de 3 minuts en la “bomba” que va tenir lloc al derbi de la màxima a Can Culer, on els espanyolistes van fer saltar la banca guanyant siorprenentment 0-1. A la jornada 23 davant Manlleu a la Dani Jarque (0-2), va ser l’encontre amb més minuts jugats: 45.  Davant el Girona (derrota 3-2), va disputar 4 minuts, jugant-ne 16 a la jornada 25 davant Prat (derrota 2-4).  A la jornada 27 (derrota a Premià 2-1) va disputar 2 minuts. Per tant va disputar 103 minuts en 7 partits de lliga. Davant Mercantil a la Dani Jarque (jorn. 26, 1-1) i davant Damm (0-0 a feu cerveser, jornada 29) no va jugar cap minut.     

Com a anècdota també força curiosa, fins el moment de redactar aquestes línies, el seu nom figura encara en el llistat del planter del Juvenil “A” 2014/15 del RCD Espanyol en el web oficial de l’entitat espanyolista. Suposo serà una errada, cosa que tots podem cometre i a tothom ens pot succeir, doncs per mèrits futbolístics, difícil se’n fa que ningú pogués pensar en que aquest jugador donés el salt al Divisió d’Honor amb aquest currículum tant esquifit al menys en el temps que ha estat amb nosaltres... o potser si?

El noi, amb molta correcció s’acomiadava fa uns dies de l’Espanyol i ahir confirmava a través de les xarxes socials que serà nou jugador del Chievo Verona, club de la Serie A del Calcio italià, donant les gràcies a tots al nostre club. Esportivament i a més tenint en compte la seva exquisida correcció, li desitgem sincerament també molt millor sort que la que aquí ha tingut, quedant-nos el dubte del per què del seu estrany fitxatge.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M