dimecres, 10 de setembre del 2014

L'ALEVÍ "B" GUANYA LA IV EDICIÓ
DEL TORNEIG "FRIENDS CUP 2014" A ITÀLIA.

Fotos: Friends Cup, Potenza Picena.

L’equip Aleví de primer any espanyolista entrenat enguany per Julián López de Lerma, es va proclamar campió de la quarta edició del torneig “Friends Cup 2014”, organitzat per l’entitat esportiva “Società Esportiva Potenza Picena Calcio”, al Stadio Favale Scarfiotti de la ciutat italiana de Potenza Picena.

Davant un miler d’espectadors que van presenciar les dues jornades de dissabte i de diumenge, l’equip perico i els alevins de la la Juve van disputar la gran final del torneig, sent finalment  els blanc-i-blaus qui es van coronar amb el triomf final un cop es va imposar al seu rival a  la tanda de penals per 5-4 després que el partit arribés a la seva conclusió amb l’empat inicial.  
 
Per arribar a la final, l’equip espanyolista va haver de superar a la fase prèvia a les escoles de futbol Giovani Kryos per 2-0,  Nuova Taras per 3-0, i al United Civitanova per 5-1, i empatà a tres gols davant el Cesena.

A Semifinals l’Espanyol va vèncer clarament (5-0) a l’Ancona 1905,  mentre que la Juventus va vèncer en l’altre semifinal al Cesena Calcio. Per la Scola Calcio Ancona fou el tercer lloc,  en batre en la final de consolació al Cesena Calcio.

Amb aquesta, son dues edicions ja en les que s’alça el RCD Espanyol amb el triomf final al torneig, igualant en el palmarès a l’Inter de Milà que s’havia adjudicat les dues darreres edicions.  Els espanyolistes havien guanyat prèviament la primera edició – que juntament amb la segona – tingué lloc a l’Estadi Comunale de Montelupone.      





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M