dijous, 11 de setembre del 2014

L'ESPANYOL HA PARTICIPAT A
L'OFRENA FLORAL, AMB MOTIU DE LA DIADA NACIONAL

Foto d'arxiu.

Un any més, el RCD Espanyol ha estat present en l’ofrena floral que al matí de cada onze de setembre, i davant el monument a Rafael de Casanovas, té lloc de manera tradicional en el marc dels actes de la Diada Nacional de Catalunya.

La representació espanyolista ha estat encapçalada al seu més alt nivell pel President de l’entitat, Joan Collet, i dins de la comitiva hi era present l’exPresident Ramon Condal,  l’adjunta a la Presidència Anna Maria Fusté i altres membres de l’encara actual Consell d’Administració del RCD Espanyol com el Vicepresident Rafael Entrena i alts executius de les diverses àrees de l’entitat espanyolistes.   També ha participat a l’acte en representació de la Federació Catalana de Penyes del RCDE,  el seu president Alberto Ariza, així com membres de la seva junta com Salvador Fosas, Daniel Bosch, i Daniel Perez. També hi ha estat presents membres de l’APMAE, de l’Agrupació de Veterans (Pedro Patón) i de la Fundació Privada del RCD Espanyol amb Fernández Teixidó, Josep Lluis Masriera, i Jordi Munté, entre altres personalitats.

Dins l’apartat dels futbolistes en representació de l’entitat que han estat presents, Sergio García, Javi López, Kiko Casilla i Diego Colotto com a capitans de l’equip professional, sent acompanyats pels integrants en representació del futbol base i futbol femení. 

També en altres ciutats al llarg de la geografia catalana han tingut lloc actes similars en els que hi ha pres part les respectives penyes espanyolistes presents al nostre país.   


1 comentari:

Anònim ha dit...

Com des de fa anys, vaig anar-hi i em van permetre entrar amb la comitiva oficial. Em va agradar molt la presència dels 4 capitans del nostre primer equip i, com no, les declaracions posterior del nostre president.

PRÍNCEP




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M