divendres, 10 d’octubre del 2014

AGENDA SOCIAL

PENYA BLANC BLAVA DE REUS I COMARCA


ACTES CONMEMORATIUS DEL 40è ANIVERSARI

Divendres  10 d’0ctubre a les 21 hores SOPAR DE GERMANOR, amb la presència del President del RCD Espanyol, Sr. Joan Collet, del President de la FCPE, Sr. Alberto Ariza, i d’altres membres institucionals del Club. 

Restaurant Vermuts Rofes

Aperitiu :
Broxeta de pollastre i gambes “Rofes”.
Piruleta de formatge de cabra i carpaccio de vedella
Croque-monsieur de sobrasada i formatge brie.
Bikini italoibèric trufat.

1er Plat (a escollir) :
Mezclum d’amanides amb carpaccio de pinya i llagostins amb vinagreta de llimona i caviar, ó
Duet de cintes de meló i pinya amb pernil ibèric, ó
Milfulles de poma, salmó fumat i foie amb  amanida de contrastos i especulos crunch.

2on plat (a escollir) :
Espatlla de xai cuinada a baixa temperatura amb suc de rostit i bolets de temporada, ó
Taco de bou confitat 12 hores al forn amb parmentier trufat, ó
Turbants de llobarro farcits de gambes i bolets amb curt bouillon especiat.

Postre :
Textures de xocolata
Pà, aigües minerals, vins, cava brut nature, café.
PASTÍS D’ANIVERSARI


PENYA ESPANYOLISTA 9 BARRIS

V Aniversari

Estimats Pericos:

Arriba el moment del nostre V aniversari com a penya què tindrà lloc el proper dissabte 11 d’Octubre a les  21:00 hores al Hotel Novotel Barcelona City.

Aquest és un moment molt especial i esperat per tots els què hem fet possible que la nostra penya sigui una realitat i s’hagi pogut consolidar des del seu naixement, el què ens ha permés tenir sempre el servei d’autocar tots els dies de partit per la gent què ho necessita, veure els partits per tv al nostre local i poder gaudir tots junts i en companyia del nostre equip i al nostre barri, col.laborant amb entitats i portant el nostre sentiment més enllà del futbol.

Les hem vist de tots els colors aquest anys però tots  vosaltres, socis, penyes, amics i simpatitzants de l’Espanyol heu fet possible amb la vostra dedicació i il·lusió que això sigui possible i per aquest motiu ens agradaria què ens acompanyessiu conjuntament amb els vostres amics i familiars en aquest sopar d’aniversari per celebrar aquest moment amb nosaltres.

Us esperem! Visca la peña 9 barris i visca l ‘Espanyol!

Alberto Ferrero
President


PENYA PERICOS DEL BERGUEDÀ

Rovellonada Perica

El proper diumenge 12 d’Octubre la Penya Pericos del Berguedà celebrarem la VI ROVELLONADA PERICA, a les 14:00 hores al restaurant de l'Hotel Berga Park de Berga (antiga caserna militar de Berga). Durant el transcurs del dinar, la Penya farà entrega del segon guardó a la Cultura i Tradicions Berguedanes, que aquest any s'entregarà a la Coral Estel de Gironella en motiu de la cel·lebracó del seu 25è aniversari. Els pericos sempre les hem vist de tots colors, de moments bons i de menys bons, encara que últimament siguin pocs. Per això és bo que ens puguem trobar davant d'una bona taula amb plats de la nostra terra fent-la petar i podent renovar les nostres il·lusions acompanyats d'amics.


El menú serà el següent:

Amanida
Plats típics del Berguedà: patates emmascarades amb rostes, cigrons amb rodanxeta de botifarra negre i pèsols negres.
Platet individual de rovellons del Berguedà
Melós de vedella amb barreja de bolets i patates del bufet
Pastís

El menú inclou aigua, vi blanc, vi negre, cava per brindar, cafè i gotes (copes no incloses).

Us esperem a tots! 
Penya Pericos del Berguedà





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M