divendres, 10 d’octubre del 2014

LES NOIES DEL NOU INFANTIL "C" TAMBÉ
INICIEN EL CAMPIONAT AMB UNA GRAN GOLEJADA

Fundació Esportiva Grama: 1 – RCD Espanyol Infantil “C” Femení: 8


Contundent victòria del conjunt infantil “C” de nova creació que entrenat per José María Alcázar milita al segon grup de la Segona Divisió Infantil-Aleví femenina. Les integrants de  l’equip espanyolistes son jugadores incorporades aquest estiu a excepció de Míriam Maldonado Paz i Laura Quero Turmo, que ja pertanyien a l’entitat.

Aquest equip va iniciar la seva singladura disputant amistosos en la recta final del passat exercici abans de les vacances. El seu proper encontre serà a la Dani Jarque el diumenge a les 12:30 al camp de F-7, rebent la visita del FC Sant Cugat Esports, amb arbitratge del col·legiat de la delegació de Barcelona, Daniel Vilardell Funes.  
   

Fitxa tècnica:
Fundació Esp. Grama: Eva Aljaro, Alba Romero, Ariadna Casado, María Jiménez, Mariona Domingo, Cristina Aponte, i Sara Aljaro.
També: Noelia Martínez, Ana Abad i Cinthia Lismar.

RCD Espanyol: Janet Martínez, Laura Sánchez, Diana Bertolín, Irene Bertolín, Alba Martínez, Xènia Pérez, i Ainhoa García.
També: Paula Gámez (p.s.), Claudia Frances, Míriam Maldonado, Laura Quero i Raquel Panadero.

Àrbitre: Edgar Gómez Jiménez de la delegació de Barcelona. Cartolina groga per la local Ana Abad, m. 35 i per la visitant Raquel Panadero, m. 64.

Gols: 0-1: Ainhoa García, m. 7; 0-2: Ainhoa García, m. 11; 0-3: Claudia Francés, m. 23; 0-4: Xènia Pérez, m. 38; 0-5: Alba Martínez, m. 40; 0-6: Ainhoa García, m. 42; 0-7: Xènia Pérez, m. 63; 1-7; Cristina Aponte, m. 64; 1-8: Alba Martínez.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de lliga del grup segon de Segona Divisió Femení Infantil-Aleví Femení, disputat la tarda del passat diumenge al Nou Camp Mpal. de Santa Coloma de Gramenet.  




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M