divendres, 10 d’octubre del 2014

LES MÉS PETITES S'IMPOSEN A
LA UNIFICACIÓ STA. PERPÈTUA (5-2)












RCD Espanyol Benjamí-Prebenjamí: 5 – CF Unificació Sta. Perpètua: 2


Victòria de les més petites dins la nova Primera Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina. Enguany els tres grups d’aquesta categoria han quedat reduïts a un sol grup de 1a. Divisió després dels grans desequilibris entre equips que hi havia,  estructurant-se amb la novetat d’una Segona Divisió en la que militen la resta d’equips repartits en tres grups.  

Les espanyolistes sota les ordres d’Alex Gassó Martín, van derrotar a la Unificació CF Sta. Perpètua, conjunt de Sta. Perpètua de la Mogoda, per 5-2. El proper encontre serà davant el CE Llerona, en les instal·lacions Parroquials d’aquesta població del Vallès Oriental el diumenge a partir de les 10:30h. amb arbitratge de Ramón García Rodríguez.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Lucia Hernández, Rosario Berman, Mireia Andrés, Laura Mas, Carla Giménez, Claudia Montero i Eva Félix.
També: Irune Prats (p.s.), Lara Collado, Berta Egea, Jannet Rodríguez, Carla Llanes i Ainhoa Moreno.

Unificació CF Sta. Perpètua: Alexandra Jiménez, María Navarro, Claudia Llamas, Paula Gallardo, Kiara Duch, Alejandra Real i Evelyn Pérez.
També: Lucía Martín, Isabel Maymó, Paula Naomí, i Evelyn Medina.

Àrbitre: Alfons Félix Clara Rodríguez, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga a Carla Llanes, m. 35

Gols: 0-1: Kiara Duch, m. 11; 1-1: Carla Llanes m. 25; 2-1: Jannet Rodríguez, m. 27; 2-2: Paula Gallardo, m. 28; 3-2: Laura Mas, m. 49; 4-2: Claudia Montero, m. 50; 5-2: Lara Collado, m.53.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de la Primera Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat al migdia del passat diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. 







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M